Yiassou Cavalla! Εγκαίνια για το νέο τουριστικό hot spot της πόλης

Yiassou Cavalla («Γεια σου, Καβάλα») είναι το όνομα του νέου εμπορικού καταστήματος που από το καλοκαίρι του 2016 λειτουργεί στη γωνία των οδών Βενιζέλου και Κουντουριώτου και διαθέτει στους τουρίστες -και όχι μόνον- ποιοτικά ελληνικά προϊόντα με τη «σφραγίδα» ή όχι τη Καβάλας! Τσάντες, αξεσουάρ ένδυσης, υποδήματα, αλλά και παραδοσιακά -κυρίως βιολογικά- προϊόντα αλλά και μικρά αντικείμενα Τέχνης «σερβίρονται» σε έναν άρτια αισθητικά χώρο στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού: λευκό και γαλάζιο…

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Yiassou Kavala, παρουσία πελατών και φίλων αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ο Κωνσταντίνος-Κάρολος Παπαδόπουλος, εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και εξήγησε συνοπτικά τους στόχους που θέτει το Yiassou Cavalla και ανέλυσε την ιδιαίτερη «ταυτότητά» του.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Παπαδόπουλος και Δημήτρης Παπουτσής, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και ο τ. δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής.