Ο Λάζαρος Βασιλειάδης ευχαριστεί

Ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα Μηχανικών «ΟΡΜΗ» για την Ανατολική Μακεδονία Λάζαρος Βασιλειάδης, εξέδωσε ανακοίνωση-ευχαριστήριο με το πέρας των εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας.

«Οι εκλογές τέλειωσαν. Τα προβλήματα όμως είναι εδώ και μας περιμένουν, ΟΛΟΥΣ τους Μηχανικούς ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Η ΟΡΜΗ πρώτη σε ψήφους πρώτη σε έδρες, σε απόλυτη αρμονία με τους στόχους που έθεσε προεκλογικά. Η αμφισβήτηση της παράταξης σκόνταψε στο δυναμισμό των νέων του ψηφοδελτίου και στην αποφασιστικότητα των υποψηφίων της Δράμας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες για να κάνουν τις επιλογές τους και να στείλουν τα μηνύματά τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά, τη δράση  και τις δυνατότητες μας.  Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας στη Δράμα και στην Καβάλα, για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν και τον πολιτισμό που επέδειξαν.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Αντλούμε δύναμη από την επιτυχία μας και προχωράμε. Με ανοιχτούς ορίζοντες και με το βλέμμα προς το μέλλον. Σε ένα μέλλον κακοτράχαλο και δυσοίωνο όπου πρέπει να βρεθούμε όλοι ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς και τοπικιστικές συμπεριφορές  που διχάζουν,  με προτάσεις, με γόνιμες αντιπαραθέσεις και εν τέλει με συνθέσεις. Το ΤΕΕ χρειάζεται κύρος, η κοινωνία χρειάζεται ένα ΤΕΕ με κύρος.  Οι ιδέες πολεμούνται ΜΟΝΟ με ιδέες».