Βόλεϊ Γυναικών: Ο ΑΟΚ, μετά από 15 χρόνια, στην Α2!

Την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟ Καβάλας, που σε μια συναρπαστική αναμέτρηση κέρδισε στον αγώνα μπαράζ ανόδου, στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ (8-25, 25-21, 25-22, 23-25, 14-16)! Με την επιτυχία της αυτή προβιβάζεται στην Α2 μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, μιας και βρισκόταν εκεί την περίοδο 2001-2002. Ο Αγώνας Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα με τον ΑΟΚ να «καθαρίζει» πολύ εύκολα το 1ο σετ με 25-8, κάτι που απ’ ότι φαίνεται τον επηρέασε αρνητικά μιας και έχασε τα δύο επόμενα...

Την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟ Καβάλας, που σε μια συναρπαστική αναμέτρηση κέρδισε στον αγώνα μπαράζ ανόδου, στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ (8-25, 25-21, 25-22, 23-25, 14-16)! Με την επιτυχία της αυτή προβιβάζεται στην Α2 μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, μιας και βρισκόταν εκεί την περίοδο 2001-2002.

Ο Αγώνας

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα με τον ΑΟΚ να «καθαρίζει» πολύ εύκολα το 1ο σετ με 25-8, κάτι που απ’ ότι φαίνεται τον επηρέασε αρνητικά μιας και έχασε τα δύο επόμενα με 21-25 και 22-25 και βρέθηκε κοντά στην αποτυχία έχοντας πλέον και το ψυχολογικό μειονέκτημα! Παρ’ όλα αυτά όμως «ξύπνησε» την κατάλληλη στιγμή και μπόρεσε να φέρει τον αγώνα στα ίσα κερδίζοντας το 4ο σετ, μετά από μια μεγάλη «μάχη» με 25-23! Οι κόποι όλοι της χρονιάς λοιπόν κρίθηκαν στο ται – μπρέικ με τον Φιλαθλητικό που ήθελε να επιστρέψει στην Α2, να φτάνει να είναι μπροστά ακόμα και με 11-7. Ο ΑΟΚ όμως βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει και να βρεθεί μάλιστα μπροστά με 14-13! Μετά από ένα λάθος σερβίς το σκορ έγινε 14 όλα, αλλά στη συνέχεια η Φλαμουρίδου με ένα μπλοκ και ένα καρφί, έκανε το 16-14 και έδωσε το έναυσμα για να ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Ομάδα

Η ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκε με τις εξής αθλήτριες (Σιώκης, Κουτσικβασίλογλου): Βουρβουτσιώτου Μ., Ευθυκράτη, Κυριακίδου, Χατζή, Δρόσου, Βουρβουτσιώτου Κ., Αντωνοπούλου, Οικονομίδου, Φλαμουρίδου, Σαπαρδάνη, Αντωνοπούλου, Λιαρούδη, Γερακίνη.

Συγχαρητήρια

Για την επιτυχία της Καβάλας  συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΠΕ Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας  η οποία αναφέρει: «Συγχαρητήρια στην Καβάλα που νικώντας με 3-2 τον Φιλαθλητικο Πρέβεζας, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 για την επόμενη περίοδο. Πολλά μπράβο στις αθλήτριες, στους προπονητές και στους ανθρώπους της Διοίκησης για τη μεγάλη τους επιτυχία!» Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα από την πλευρά της συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα Βόλλευ του ΑΟΚ για την άνοδό της στην Α2 Εθνική και εύχεται στα κορίτσια καλή δύναμη, καλή πορεία και πάντα επιτυχίες στους νέους τους στόχους.