ΑΟΚ – Τουρνουά «Χρ. Μπάτσης»: Το καλύτερο μέχρι το… επόμενο!

Συνολικά 95 αγώνες σε 2 ημέρες στο πιο επιτυχημένο τουρνουά «Χρ. Μπάτσης» που διοργανώσε ο ΑΟ Καβάλας

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 4ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Χρήστος Μπάτσης», το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν και το καλύτερο οργανωτικά… μέχρι το επόμενο ενώ δεν έλειψε ούτε το θέαμα ούτε και η διασκέδαση των νεαρών αθλητών. Στις 2 μέρες του τουρνουά, διεξήχθησαν συνολικά 95 από τους 110 αγώνες που είχαν προγραμματιστεί, μιας και δυστυχώς την Κυριακή το απόγευμα η βροχόπτωση δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της β’ φάσης για την κατηγορία 2005/2006. Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα αλλά και αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές τους.

Ευχαριστίες

Οι διοργανωτές του ΑΟ Καβάλας ευχαριστούν θερμά τους προπονητές της ακαδημίας και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Είναι σημαντικό πως έμειναν όλοι ικανοποιημένοι, ιδιαίτερα οι ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την Ημαθία που επισκέφτηκαν πρώτη φορά την πόλη μας και διανυκτέρευσαν σε αυτήν. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους αθλητές του εφηβικού τμήματος  και τους γονείς της ακαδημίας για την αμέριστη βοήθεια τους στην διοργάνωση, καθώς και τις επιχειρήσεις ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, Ψητοπωλείο Δεληκάρη, Cafe Aparto, Cafe Φιλαδελφείας 3, Είδη υγιεινής Παπαϊωάννου, Ιχθυοπωλεία Πουλής-Καραμπουρνιώτης, Τσάι Tuvunu, Auto Φουρτούνας, Μάρμαρα Δερμιτζάκη, Κάβα Αργυρίου, Θαλασσινές γεύσεις «Ατλαντίδα», Αρτοποιείο Δημοσθενίδου (Κοκκινόχωμα), Μηχανουργείο Μ. Τσουλφίδη, και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Καβάλας) που για άλλη μια φορά ήταν στο πλευρό της διοργάνωσης.

Τέλος οι διοργανωτές τονίζουν την σημαντική στήριξη από τον Δήμο Καβάλας και την κ. Τσανάκα, την Δημωφέλεια και την κ. Ιωσηφίδου, την ΕΠΣ Καβάλας και τον κ. Ευσταθιάδη αλλά και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αθλητισμού και τον κ. Φιλόσογλου, της ΔΕΥΑΚ και τον κ. Ξανθόπουλο, καθώς επίσης και της Διεύθυνσης Καθαριότητας και την κ. Xιώτη-Πρασσά.