ΑΟ Καβάλας: Η διοικούσα έφυγε, ο ερασιτέχνης «τρέχει»!

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις ότι η διοικούσα επιτροπή της ομάδας δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα και το τώρα το «παιχνίδι» θα γίνει από τον ερασιτέχνη

Οι εκτιμήσεις ότι τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ δεν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας επιβεβαιώθηκαν προχθές το βράδυ, στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Δήλωσαν ότι, μετά από δύο χρόνια, αποχωρούν οριστικά από την ομάδα έχοντας την πεποίθηση ότι σ’ αυτό το διάστημα που «έτρεξαν» το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν ότι είχαν να δώσουν, χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα!  Όπως τονίστηκε και χθες στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ δεν εκπλάγηκαν απ’ αυτή την εξέλιξη, μιας και οι διαθέσεις των μελών της διοικούσας ήταν λίγο ή πολύ γνωστές εδώ και καιρό! Γνωρίζοντας λοιπόν το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ήταν έτοιμη για την επόμενη κίνηση που είναι η ανακοίνωση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που θα γίνει άμεσα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίοδος για τους όποιους ενδιαφερόμενους θα είναι σχετικά μικρή, μιας και ο στόχος είναι να μην χαθεί καθόλου χρόνος! Αν βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα θελήσουν να πάρουν την ομάδα και θεωρηθούν αξιόπιστοι, τότε η συμφωνία θα προχωρήσει! Αν όμως όχι τότε στον ερασιτέχνη θα προχωρήσουν μόνοι τους με τις όσες δυνάμεις διαθέτουν για να «χτίσουν» τη νέα ομάδα! Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος της συνάντησης (στις 2 το βράδυ), η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί την διοικούσα για όλα αυτά που πρόσφεραν στην ομάδα, τονίζοντας ότι πιστεύω ότι αυτό το ευχαριστώ εκφράζει όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της Καβάλας. Επίσης ευχαρίστησε και τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) η συνάντηση του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Είναι αλήθεια πως η χρονιά δεν κύλησε όπως αναμενόταν το περασμένο καλοκαίρι με βάση και τους στόχους που είχαν τεθεί αλλά και την οικονομική υπέρβαση που έγινε. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που δαπάνησαν για δεύτερη χρονιά πολύ χρόνο, χρήμα και ιδρώτα, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Όπως επίσης, είναι σημαντικό  πως ακόμα και όταν πρώιμα η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, δεν βίωσε καταστάσεις παλαιοτέρων ετών στις οποίες μεσούσης της περιόδου κινδύνευε με διάλυση αλλά η διοίκηση της στάθηκε με περισσή αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων και τα 2 αυτά χρόνια. Ταυτόχρονα επενδύθηκαν χρήματα τόσο στο γήπεδο του Κρυονερίου όσο και για να αποκτήσει η ομάδα έναν αξιόλογο αριθμό ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο,  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοικούσας επιτροπής για όλα αυτά που προσέφεραν στο καραβάκι μας, ιδιαίτερα την στιγμή που όπως δήλωσαν αποχωρούν οριστικά από την διοίκηση της έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούσαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοήθησαν λίγο ή πολύ την αγαπημένη μας ομάδα. Πλέον, θα ανακοινωθεί άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα μας που θα έχει την δυνατότητα να την επαναφέρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».