Νεκρός σε τροχαίο στη Σαντορίνη ο γιος του πρ. προέδρου των Οικοδόμων της Καβάλας

Συλλυπητήρια του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων στον Κώστα Θεοδωρίδη

Καβαλιώτης ήταν ο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017, περίπου στις 15:00, στα Φηρά, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος υπήκοος Κίνας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον γιο του πρώην προέδρου του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας Κώστα Θεοδωρίδη.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στο Κρυονέρι Καβάλας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια από τους συναδέλφους του πατέρα

«Το Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας και τα μέλη του, εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τη αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, μέλος του Δ/Σ και παλιότερα πρόεδρο του Σωματείου μας και στην οικογένειά του, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του γιού του, σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην περιοχή των Φηρών, στη Σαντορίνη όπου και εργαζότανε σα μάγειρας.

Νέος δραστήριος, που πάλευε και δε φοβότανε το μεροκάματο. Πνεύμα ανήσυχο, που σα τις χιλιάδες των νέων αναζητούσε  τον  τρόπο για να επιβιώσει μέσα στον εργασιακό μεσαίωνα, προτιμώντας την εσωτερική μετανάστευση από την ανεργία. Ένα παλικάρι, με όνειρα για τη ζωή, που του τη στέρησαν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Κουράγιο Κώστα, το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να απαλύνουμε τον πόνο σου, αλλά είμαστε δίπλα σου και τον μοιραζόμαστε αυτή τη δύσκολή στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Φωτογραφία αρχείου