Γιώργος Σουφλέρης: «Στρατιώτης του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου»

Δήλωση του μέλους της «αντιπολίτευσης» στην ΕΠΣΚ, και πρώην προέδρου της Γιώργου Σουφλέρη, εν όψει των κρίσιμων εκλογών στην τοπική Ένωση ποδοσφαίρου

Εν όψει των εκλογών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Αυγούστου, ο πρώην πρόεδρος της Γιώργος Σουφλέρης, ο οποίος όπως είναι γνωστό παραιτήθηκε από την θέση του (παραμένοντας απλό μέλος) για να πάει στην ΕΠΟ και την έδωσε στον Μπάμπη Ευσταθιάδη, προέβη σε μια δήλωση όπου αναφέρεται στους λόγους που τον έκαναν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ. Από την θέση της «αντιπολίτευσης» στην διοίκηση της Ένωσης κάνει λόγο για την ανάγκη για αναγέννηση του τοπικού ποδοσφαίρου και καταφέρεται κατά του πρώην στενού του συνεργάτη για «ποδοσφαιρικές κωλοτούμπες» για παράγοντες που είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και καταλήγει ότι θα είναι στο πλευρό του άφθαρτου και δοκιμασμένου στο ποδόσφαιρο και την τοπική αυτοδιοίκηση Μιχάλη Παπαδόπουλο.

«Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα θέσεις και αξιώματα»

Η δήλωση αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με όσα ακούγονται για την υποψηφιότητά μου, στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Καβάλας έχω να αναφέρω τα εξής:  Σε όλη τη δύσκολη πορεία της τελευταίας τετραετίας (που στην αρχή ήταν μοναχική και επίπονη) και στα πλαίσια της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α.» στην οποία ανήκω, πότε δεν διαπραγματεύτηκα θέσεις και αξιώματα. Άλλωστε αυτό καταμαρτυρά περίτρανα και το γνωρίζετε όλοι σας, ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος από ιδρύσεως της ΕΠΣ Καβάλας, που οικειοθελώς αποχώρησα από την προεδρική καρέκλα δωρίζοντας την σε έναν «φίλο» μου!

Σήμερα, μοναδικός μου στόχος και σκοπός είναι η ενότητα της παράταξης και η αλλαγή σελίδας στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να ξαναγεννηθεί η ανανέωση και η ελπίδα, η φρεσκάδα και αξιοκρατία, στοιχεία τα οποία σήμερα λείπουν και προσπάθησα να δώσω όσο καιρό ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας.

«Ποδοσφαιρικές κωλοτούμπες»

Το ποδόσφαιρο «πεθαίνει» κάθε μέρα από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, αλλά και τις απίθανες (!) και θεαματικές (!) ομολογουμένως «ποδοσφαιρικές κωλοτούμπες» των ίδιων ανθρώπων που στην ουσία, για ίδιον όφελος, αιχμαλώτισαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Προφανέστατα κάποιοι ενοχλούνται από την διαφαινόμενη επικράτηση της παράτασης «ΑΝ.Α.Σ.Α.» και παίζουν τα «ρέστα» τους, όπως συνηθίζεται στην τσόχα, προκειμένου να γαντζωθούν για όσο καιρό μπορούν περισσότερο στην καρέκλα που δεν τους ανήκει. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμη, αλλά ματαιοπονούν. Οι φίλοι παράγοντες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, ήρεμοι και να μην ανησυχούν. Όσα ψέματα και αν διοχετεύουν οι ειδικοί, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει.

Τέλος, σε ότι αφορά στο πρόσωπο μου, είμαι και θα είμαι απλός στρατιώτης του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και της παράταξης που έχει μοναδικό στόχο και σκοπό να φρενάρει τα «αλισβερίσια». Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι πράξεις μου. Θα βρίσκομαι πίσω από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, που παρά τα 35 περίπου χρόνια ενασχόλησής του με το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και τα κοινά (υπήρξε εκλεγμένο μέλος στα όργανα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης) παραμένει άφθαρτος, κρυστάλλινος, ελπιδοφόρος και πάνω απ’ όλα, ηθικός και τίμιος»!