Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Καβάλας 27.06.2017 [όλα τα θέματα]

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

Α. Εγγραφή εκτάκτων θεμάτων.
Β.
1. Περί μερικής διακοπής λειτουργίας του καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ)», ιδιοκτησίας ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Ιωάννη, που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας, έως τη συμμόρφωση ως προς τα απαιτούμενα από τη Νομοθεσία.
2. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 4000/18-4-2003 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της επιχείρησης «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», ιδιοκτησίας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, που βρίσκεται στο 13ο χλμ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΞΑΝΘΗΣ.
3. Περί μερικής διακοπής λειτουργίας του καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ», ιδιοκτησίας KOSMOPLUS AE, που βρίσκεται επί της οδού Μ. Χρυσοστόμου 2, στην Καβάλα, έως τη συμμόρφωση ως προς τα απαιτούμενα από την Νομοθεσία.
4. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 12977/6-5-2016 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, της υπ’ αριθ. πρωτ. 23659/6-5-2016 πρόσθετης πράξης προσδιορισμού τραπεζοκαθισμάτων της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ)» και σφράγιση του ανοικτού μπαρ που υπάρχει στον υπαίθριο χώρο στη βορεινή πλευρά της επιχείρησης, ιδιοκτησίας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΙΟΥΛΑ, που βρίσκεται επί της οδού Πλατείας Δημητρίου Καραολή 28, στον Δήμο Καβάλας.
5. Περί μερικής διακοπής λειτουργίας του καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ)», ιδιοκτησίας DEDE DEAR του Barjam, που βρίσκεται επί της οδού Καράνου 25, στην Καβάλα, έως τη συμμόρφωση ως προς τα απαιτούμενα από τη Νομοθεσία.
6. Διατήρηση ή μη ή μετατόπιση κενωθέντων περιπτέρων σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93Α ΄ 14-4-2014).
7. Καθορισμός των χώρων ανάπτυξης των πάγκων, των ειδών των πωλούμενων προϊόντων στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη με την επωνυμία «Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Ζυγού.
8. Γνωμοδότηση για μίσθωση λατομικού χώρου για μάρμαρο. (Τοπική Κοινότητα Κορυφών).
9. Έγκριση πρακτικού επανάληψης της 113ης Συνεδρίασης Επιτροπής Κυκλοφορίας και Προσβασιμότητας.