Αστέρας Καβάλας: Δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις!

Παραμένουν στην ομάδα οι Παπαζώτος, Σουλίδης και Χαριζάνης. Νέα πρόσωπα οι Τριαντάφυλλος Μουσίκας και Λάζαρος Παπαδόπουλος

Εντονη ήταν κινητικότητα στην ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Καβάλας το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) μιας και μέσα σε διάστημα σχεδόν μιας ώρας ανακοινώθηκαν δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις παικτών! Η ομάδα που στην επανεμφάνιση της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με παίκτες που παραμένουν αλλά και άλλους που έρχονται για βοηθήσουν στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι ανανεώσεις

Έτσι λοιπόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα «με ιδιαίτερη ικανοποίηση συνεχίζουν και την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στον Αστέρα οι Γιώργος Παπαζώτος, Γιάννης Σουλίδης και Κυριάκος Χαριζάνης».

Οι μεταγραφές

Επίσης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο Μουσίκα και «του εύχεται να είναι υγιής και να προσφέρει με τις ικανότητες και την εμπειρία του στην ομάδα» καθώς επίσης και την απόκτηση του έμπειρου σέντερ Λάζαρου Παπαδόπουλου, που επιστρέφει στο κλειστό των Ποταμουδίων μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην Ελευθερούπολη με τον ΓΣΕ. «Η Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τον έμπειρο Center Λάζαρο Παπαδόπουλο και του εύχεται να είναι υγιής και να προσφέρει με τις ικανότητες και την εμπειρία του στην Ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση.