ΕΠΣ Καβάλας: «Για να λάμψει η αλήθεια…»!

Αιχμηρή επιστολή του Γ. Σουφλέρη για το θέμα του προστίμου της εφορίας στην ΕΠΣΚ με την οποία χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του προέδρου της Ένωσης κατάπτυστους, άθλιους και συκοφαντικούς

Συνέχεια σε μια από τις μεγάλες «κόντρες» που απασχολεί τα τελευταία χρόνια το τοπικό ποδόσφαιρο και ήταν η αφορμή να ανεβούν οι τόνοι και στην τελευταία γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας, έδωσε με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος Ένωσης, μέλος ΔΣ και της «αντιπολίτευσης» στην  ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης. Ο λόγος για την περίφημη υπόθεση της επιβολής προστίμου από την Εφορία για μη καταβολή ΦΠΑ απ’ τον αγώνα μπαράζ ανόδου Πεντάλοφος – Αμμουδιά που έγινε το 2013 στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Όπως ακούστηκε και το Σάββατο στη Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μπάμπη Ευσταθιάδης κατηγορεί ως υπεύθυνο τον υπάλληλο της Ένωσης Χρόνη Γαϊτατζή, τονίζοντας ότι έδρασε αυτοβούλως και ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για το πρόβλημα δύο ημέρες μετά την διενέργεια της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα όλους όσους λένε κάτι διαφορετικό ως «ψευδομάρτυρες». Απ’ την άλλη μεριά τόσο ο Χρόνης Γαιτατζής που αναφέρθηκε στο ζήτημα στη συνέλευση, όσο και ο Γιώργος Σουφλέρης τον διαψεύδουν κατηγορηματικά, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο ήταν ενήμερος, αλλά δεν θα μπορούσαν να δρομολογηθούν οι όποιες κινήσεις και εξελίξεις πάνω στο ζήτημα, χωρίς την συγκατάθεση του ως πρόεδρος της Ένωσης.

«Το άθλιο ψέμα του Ευσταθιάδη»

«Παίρνοντας αφορμή από το κατάπτυστο, άθλιο αλλά και συκοφαντικό ψέμα του Μπάμπη Ευσταθιάδη στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, για το πρόστιμο που εξαιτίας του επιβλήθηκε στην Ένωση από την εφορία έχω να δηλώσω τα παρακάτω, προκειμένου ο κόσμος να μην πλανάται. Ήμουν παρών και αυτήκοος μάρτυρας όταν η υπάλληλος Σοφία Πιπερίδου ήρθε από το Διοικητήριο και ενημέρωσε τον  Μπάμπη ότι δεν της θεωρούν τα εισιτήρια του αγώνα μπαράζ  Πεντάλοφος-Αμμουδιά. Ο λόγος  ήταν  ότι η Ένωση δεν έβγαλε άδεια τέλεσης του ανωτέρω αγώνα με αποτέλεσμα ο Μπάμπης να πει «Θα το κάνουμε χωρίς άδεια»!!! Παρά το γεγονός ότι ο Χρόνης προσπάθησε να τον αποτρέψει λέγοντας «ρε συ είσαι τρελός, αυτό που πας να κάνεις είναι παράνομο»!!! Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχει κατά την άποψη σας πρόεδρος που να μην γνωρίζει ότι για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας πρέπει να υπογράψει ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης ώστε να βγει άδεια; Ε, τότε τι σόι πρόεδρος είναι αυτός!!!

«Ο Χρόνης έδωσε εξετάσεις

για το ήθος και την τιμιότητα του»

Όσο για τον Χρόνη όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και η κοινωνία της Καβάλας γενικότερα γνωρίζει το ποιον του. Ο Χρόνης δεν έχει την ανάγκη από τον Μπάμπη αλλά και κανέναν Μπάμπη να επιβεβαιώσει την αξία του. Ο Χρόνης όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έδωσε εξετάσεις για το ήθος του, την εργατικότητά του, την τιμιότητα του και πέρασε με επιτυχία. Η πληρωμή του πιστεύω ότι είναι, η αναγνώριση της προσφοράς του από τα σωματεία προς το σωματείο του, που κατά γενική ομολογία είναι καθολική. Με εκτίμηση. Γιώργος Σουφλέρης».