Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε Ηρακλίτσα και Νέα Πέραμο

Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών σε προσιτές τιμές με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού καθώς «οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στα καλοκαιρινά bazaars οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια,  λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

«Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί:

  • Αύγουστος 2017 Πεζόδρομος Τοπικής Κοινότητας Νέας Ηρακλείτσας (19:00-24:00)
  • Αύγουστος 2017 Πλατεία Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου (19:00-24:00)

Κι αν δεν μπορέσει κάποιος να βρεθεί σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορεί να βρει όλα τα καλοκαιρινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.