ΑΟ Καβάλας: Προετοιμασία υπό τις ιδανικότερες συνθήκες

Ικανοποιημένοι όλοι στο «καραβάκι» από την διάθεση των παικτών στις προπονήσεις και από τις συνθήκες στο Βώλακα. Την Κυριακή φιλικό στο Νευροκόπι και επιστροφή στην Καβάλα     

Με τις ιδανικότερες συνθήκες συνεχίζεται για τέταρτη μέρα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Καβάλα στον Βώλακα, όπου η μέση θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 19 βαθμούς κελσίου ενώ και τα επίπεδα υγρασίας κυμαίνονται από 35 έως 45%.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν κρύβει την ικανοποίηση του και για την διάθεση των ποδοσφαιριστών, τις συνθήκες της περιοχής και τις παροχές του ξενοδοχείου αλλά και την δουλειά που γίνεται με τις 3 προπονήσεις ημερησίως και την καθημερινή συνύπαρξη των ποδοσφαιριστών. Τα πρωινά συνήθως περιλαμβάνουν ασκήσεις δύναμης στο κλειστό γυμναστήριο ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα η ομάδα μας βρίσκεται στο γήπεδο του Βώλακα. 

Προβλήματα ιδιαίτερων τραυματισμών δεν υπήρξαν ενώ ο Ρομπέρτ χάρη στην πολύ καλή φυσική του κατάσταση, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Η αποστολή θα δώσει την Κυριακή στις 17:00 φιλικό με την ομάδα του Νευροκοπίου στο ομώνυμο γήπεδο, και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην βάση της με τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν διήμερο ρεπό ξεκούρασης, μετά την καταπόνηση της προετοιμασίας.

«Σέντρα» την Τετάρτη στην Ακαδημία του ΑΟΚ

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη  30 Αυγούστου (ώρα 19:00) ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα (έτη γέννησης 2002 – 2012) της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα, όπου και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και των ιατρικών / εργομετρικών εξετάσεων. Όσα παιδιά επιθυμούν να εγγραφούν στην ακαδημία του ΑΟ Καβάλα ή και απλά να δοκιμάσουν την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εμπειρία, μπορούν να απευθύνονται στους Σπανίδη Αργύρη (6977 985234) και  Νίκο Πατεράκη (6977 929610).

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο βοηθητικό γήπεδο του Α.Ο.Κ. πίσω από το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, σε ένα καταπράσινο και άνετο ποδοσφαιρικό περιβάλλον με όλες τις απαραίτητες παροχές για την σωστή & ασφαλή εκγύμναση  των παιδιών.  Ο ΑΟ Καβάλα εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.