Ορφέας Ελευθερούπολης: «Η ένταση προκλήθηκε από τον πρόεδρο της Πέρνης»!

Στους παράγοντες του Κεραυνού Πέρνης και ιδιαίτερα στον πρόεδρος της επιρρίπτει τις ευθύνες της έντασης μετά το τέλος του αγώνα Ορφέας - Πέρνη, η διοίκηση της ομάδας της Ελευθερούπολης με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε

Με νέα ανακοίνωση της η διοίκηση του Ορφέα επανέρχεται στο ζήτημα των θλιβερών επεισοδίων που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, τονίζοντας ότι οι ευθύνες για την ένταση που δημιουργήθηκε εντοπίζονται στους παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας και ειδικά στον πρόεδρο της Θόδωρο Αλεξανδρόπουλο. Παράλληλα τονίζεται ότι οι παράγοντες του Ορφέα προστάτευσαν τον διαιτητή έως τα αποδυτήρια, ενώ επισημαίνεται ότι η προηγούμενη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε για το ίδιο θέμα δεν εκφράζει τη θέση της διοίκησης.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ .Ορφέα Ελευθερούπολης πρωτίστως ευχαριστεί επίσημα όλους τους φιλάθλους που παραβρέθησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος που διεξήχθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης ανάμεσα στον Ορφέα και τον Κεραυνό Πέρνης. Διαμαρτυρόμαστε επίσημα για την απόφαση του διαιτητή κ. Νεοχωρίτη για την επίμαχη φάση του τέρματος της ισοφάρισης. Για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης εντός του αγωνιστικού χώρου, διοικητικοί παράγοντες όπως ο κ. Βερβερίδης  ο κ. Φιλόσογλου  ο κ. Ντουμάνης  και παρουσία του προέδρου κ. Αντωνιάδη και του Ιατρού της Ομάδος κ. Ντουμάνη, προστάτευσαν τον διαιτητή οδηγώντας τον με συνοδεία και ασφάλεια εντός των αποδυτηρίων. Την ώρα εκείνη και καθώς συμπληρωνόταν το φύλλο αγώνα προκλήθηκαν εντάσεις προερχόμενες από παράγοντες της ομάδας της Πέρνης και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρό της οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την όξυνση του κλίματος στους φιλάθλους της Ομάδας μας. Τα όσα συνέβησαν εκτός του αγωνιστικού χώρου μας λυπούν και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Επίσης τα όσα εγράφησαν στα Μ.Μ.Ε. δεν εκφράζουν την θέση της διοικήσεως».