Το ξενοδοχείο Tosca Beach περνάει στα «χέρια» του Μπόρις Μουζενίδη [φωτογραφίες]

Με επενδύσεις 2 εκ. ευρώ θα μετατραπεί σε ένα «κλειστό» θέρετρο για ενήλικες επισκέπτες (adults only) που θα φιλοξενεί Ρώσους τουρίστες

Δημοσίευμα σε ιστοσελίδα τουριστικού ενδιαφέροντος έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που τον τελευταίο καιρό «ακούγονταν» στην αγορά της Καβάλας. Το ξενοδοχείο Tosca Beach περνάει στα «χέρια» του επιχειρηματία Μπόρις Μουζενίδη, μέσω συμφωνίας για μακροενοικίαση, και εντάσσεται στην «αλυσίδα» των ξενοδοχείων που χειρίζεται ο Όμιλος Mouzenidis Group, τα Bomo Club.
Το δημοσίευμα ανέβηκε στην ιστοσελίδα money-tourism.gr και, αν και δεν κατονομάζει το όνομα του ξενοδοχείου, το «φωτογραφίζει» επαρκώς.

Ακόμη ένα ξενοδοχείο στον Όμιλο Μουζενίδη

Μετά την μεγάλη επιτυχία, να εξασφαλίσει τις πτήσεις από και προς Ελλάδα της VIM – AVIA, προσφέροντας υπηρεσίες σε Ρώσους τουρίστες που θα έχαναν τις διακοπές τους και την πολύ μεγάλη διαφήμιση που κεφαλαιοποίησε η Ellinair στη Ρωσία, ο όμιλος υπογράφει την μακροενοικίαση σημαντικού ξενοδοχείου στην Βόρειο Ελλάδα, σε περιοχή που εξυπηρετεί με απευθείας πτήσεις η Ellinair.

Το τετράστερο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως Bomo Club την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αφού ανακαινιστεί με ένα επενδυτικό πρόγραμμα 2 εκ. €, μόνο για ενήλικες (adults only). Πρόκειται για μια μονάδα 100 δωματίων, με ιδιόκτητη εξαιρετική παραλία.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις προχθές ο όμιλος Μουζενίδη, ανακοίνωσε την προσθήκη στη συλλογή Bomo CLUB, των ξενοδοχείων Olimpus Grand Resort 4 * στην Πιερία και το Calamos Beach Hotel στην Αττική. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι σχεδιασμένα για οικογένειες με παιδιά. Η αλυσίδα ξενοδοχείων κάτω από τον έλεγχο της εταιρείας χαρτοφυλακίου του Ομίλου Μουζενίδης διαθέτει μονάδες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδα, Χαλκιδική, Κρήτη, Πιερία, Αττική, Εύβοια και Αθήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία «Μουζενίδης Travel», η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέα ξενοδοχεία που πληρούν τα κριτήριά της, ενώ επιπλέον, υπάρχει στρατηγική απόφαση για την επέκταση του δικτύου και εκτός της περιοχής της Μεσογείου και αυτή τη στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις με αρκετά ξενοδοχεία στη Γεωργία.

Το Bomo Club

Τo Bomo CLUB είναι μια συλλογή Ελληνικών Ξενοδοχείων: Υψηλές ποιοτικές προδιάγραφες, ένας μοναδικός συνδυασμός υπηρεσιών και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, περιλαμβάνει η έννοια του Bomo Club. Το Boom Club είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων κλαμπ και ξενοδοχειακών θέρετρων 3 και 4 αστέρων υπό τη διαχείριση του holding της εταιρείας Mouzenidis Group.

Τα οφέλη των Bomo Club ξενοδοχείων περιλαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας, που αναπτύχθηκαν από το τουριστικό πρακτορείο Μουζενίδης Travel: Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται με τις προτεινόμενες υπηρεσίες των πελατών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συνάφειά τους με τις ανάγκες των πελατών.

Το ξενοδοχείο Tosca Beach όπως είναι σήμερα: