Αυτός είναι ο Δραμινός παιδεραστής που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε βάρος της οκτάχρονης ανιψιάς του [φωτογραφίες]

Επίσης, κατά τη σύλληψή του στο χώρο της εργασίας του, κατείχε ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό με τα οποία φέρεται ότι κατέγραφε συναδέλφους του εν αγνοία τους!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν –  με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης – οι φωτογραφίες του 59χρονου από τη Δράμα που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του. Πρόκειται για τον: ΚΑΠΑΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Αριστείδη, γεν. στις 06-02-1958 στη Δράμα

Ο 59χρονος πήρε ήδη το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Απολογούμενος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη του, ενώ παραδέχθηκε μόνο το άσεμνο φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του και απεικόνιζε το θύμα του. Δεν έπεισε όμως την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 59χρονος τη διετία 2014-15 προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 8 ετών -τότε- ανιψιάς τους, την οποία και φωτογράφιζε.

Κατά τη σύλληψή του στο χώρο της εργασίας του, κατείχε ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό, με τα οποία φέρεται ότι κατέγραφε συναδέλφους του εν αγνοία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 59χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου     

 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο (σχετ. το από 08-11-2017 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: ΚΑΠΑΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Αριστείδη , γεν. στις 06-02-1958 στη Δράμα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: Alpha News Δράμας