Κρηνίδες: Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να μπουν στο «Μονοπάτι των Χριστουγέννων»

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων και προσκαλεί ζαχαροπλάστες να συμμετέχουν φτιάχνοντας πρωτότυπες καλλιτεχνικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με έπαθλο μια δημοσίευση στο περιοδικό «Γαστρονόμος»

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας, διοργανώνει για τέταρτη χρονιά «Το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών» με τη συμμετοχή των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17:30 στις Κρηνίδες Καβάλας.

Φέτος «Το μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών», θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του πρώην δήμου Φιλίππων.

Αφετηρία έχει οριστεί η περιοχή Καβάκια των Κρηνίδων, όπου θα συναντηθούν όλοι μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17:30 και θα κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία Κρηνίδων, κρατώντας σε όλη τη διαδρομή φαναράκια και ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος «Κανταδόροι» της Καβάλας.

Θα ακολουθήσει συναυλία με Καβαλιώτες καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης καλούνται ζαχαροπλάστες να συμμετέχουν φτιάχνοντας πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες με θέμα τα Χριστούγεννα. Οι δημιουργίες θα εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης και η καλύτερη θα δημοσιευτεί στο περιοδικό «Γαστρονόμος».

Για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, απαραίτητη είναι η παρουσία εθελοντών που με τις υπηρεσίες τους θα συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής ζαχαροπλαστών στην κατασκευή χριστουγεννιάτικης δημιουργίας και εθελοντών για υποστήριξη της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510 220876-7 (πρωινές ώρες), μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.