Ο Γιώργος Τσακίρης έθεσε εαυτόν «εκτός» των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

Το «εμβληματικό» στέλεχος του Κινήματος από την Καβάλα παραιτήθηκε λόγω του Μακεδονικού - Στην «πόρτα» και άλλα στελέχη;

Το όνομα του Γιώργου Τσακίρη στην Καβάλα, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι συνυφασμένο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος βουλευτής, μέλος Γραμματειών και Επιτροπών ενώ μέχρι χθες ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και Αναπληρωτής Γραμματέας Προσφυγικού & Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μέχρι… χθες.

Το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018, λίγες ώρες μετά την καταψήφιση από τη Βουλή -και από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ πλην του Δημήτρη Καμμένου- της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Τσακίρης γνωστοποίησε ότι απέστειλε επιστολή παραίτησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα.
Η παραίτηση Τσακίρη έρχεται σε συνέχεια αγνώστου, μέχρι στιγμής, αριθμού παραιτήσεων στελεχών των ΑΝΕΛ από όλη την Ελλάδα, με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για… «βροχή» παραιτήσεων που «απειλούν» τη συνοχή του Κινήματος και θέτουν εν αμφιβόλω το μέλλον του, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή και… ώρες να έχουμε παραιτήσεις και άλλων στελεχών από την περιοχή της Καβάλας.

Ο Γιώργος Τσακίρης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τους ΑΝΕΛ μέσας από το προφίλ του στο facebook, λαμβάνοντας άμεσα από τους χρήστες του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης πλήθος θετικών σχολίων και συγχαρητηρίων για την κίνησή του.