Και επίσημα, εποχή Δερμιτζάκη στον ΑΟΚ

Μετά από 26 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, ως προπονητής πλέον…

«Παύλε καλώς ήρθες σπίτι σου»! Μ’ αυτή την φράση κλείνει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ με το οποίο κάνει και επίσημα δεκτό ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως ποδοσφαιριστής στο Πανελλήνιο από την θητεία του στον ΑΟΚ, επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ως προπονητής πλέον μετά από 26 ολόκληρα, με μοναδικό στόχο να τον οδηγήσει στην Β’ Εθνική! Όπως επισημαίνεται πάντως στην ανακοίνωση, όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα στην ομάδα και την βοήθησε σε αρκετές περιπτώσεις.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΑΟΚ

«Μεγάλη τιμή για τον ΑΟΚ η αποδοχή της πρότασης συνεργασίας»

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδος μας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος επιστρέφει μετά από 26 χρόνια στην ομάδα μέσα από την οποία αναδείχτηκε.

Για την αγάπη του Παύλου Δερμιτζάκη για τον ΑΟΚ είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς ήταν πάντα εκεί αθόρυβα και συνειδητά όποτε τον χρειάστηκε ενώ αξίζει να θυμίσουμε  πως αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδος μας για 5 συναπτά έτη (1987-1992) πετυχαίνοντας 47 γκολ, πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.   Ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Εργοτέλης, ο Πανθρακικός και ο ΟΦΗ.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει «νέο αέρα» στον σύλλογο μας και με την σύμπραξη όλης της πόλης, του φίλαθλου κόσμου, των φορέων και των επαγγελματιών, θα γίνει ούριος άνεμος για να μπορέσει το καραβάκι μας να βρει τον δρόμο του.

Άλλωστε, είναι μεγάλη η τιμή για τον ΑΟΚ η αποδοχή της πρότασης συνεργασίας, και είμαστε σίγουροι πως σύσσωμος όλος ο οργανισμός που λέγεται ΑΟΚ θα στηρίξει και θα τιμήσει τον νέο μας προπονητή. Παύλε καλώς ήρθες σπίτι σου»!