Στα εγκαίνια του νέου Πεδίου Βολής στη Θάσο ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας παρακολούθησε την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Άγρυπνος Φρουρός» και συνεχάρη τους άντρες του Λόχου Εθνοφυλακής Θάσου για την ετοιμότητά τους

Την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Άγρυπνος Φρουρός», η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2018», καθώς και τα εγκαίνια του νέου Πεδίου Βολής και Ασκήσεων στη Θάσο, παρακολούθησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Παρόντες ήταν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής του Γ´ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Τσολάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πρίνου, Αναστάσιος Βαής.

Ο κ. Λαζαρίδης μετά την ολοκλήρωση της άσκησης στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά Εθνοφύλακες του Λόχου Εθνοφυλακής Θάσου, οι οποίοι εκτέλεσαν τακτικές βολές μάχης με πραγματικά πυρά, έκανε την εξής δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την άσκηση “Άγρυπνος Φρουρός“, η οποία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους άντρες του Λόχου Εθνοφυλακής Θάσου. Απέδειξαν για μια ακόμη φορά, αγνό και άδολο πατριωτισμό, αγάπη και βούληση προσφοράς προς την Πατρίδα. Συμβάλλουν στην αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων και την άμυνα της χώρας. Διακρίνονται ταυτόχρονα, για την ετοιμότητα προσφοράς στην τοπική κοινωνία, καθώς συμπράττουν στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε».

Δείτε [εδώ] βίντεο από την άσκηση