Περιοδεία Παφίλη στην Καβάλα στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών του ΚΚΕ

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Στην Καβάλα βρίσκεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ο οποίος το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών δράσης του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα επιμεληθεί ο Κώστας Λιούμπας με την κομπανία του.

Το ΚΚΕ Καβάλας προσκαλεί «όλους τους φίλους και τις φίλες του κόμματος, κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, νέο και νέα, που προβληματίζεται και ανησυχεί για το μέλλον το δικό του και της χώρας, όλους όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν επιλογές που δεν ταυτίζονταν, πάντα, με το ΚΚΕ, ωστόσο σήμερα επιδιώκουν ν’ ακούσουν την πολιτική του πρόταση, τις θέσεις και τις εκτιμήσεις του, να συμμετέχουν στην πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση. Συζητάμε για το σήμερα και για το αύριο, τιμάμε τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, γλεντάμε για να υποδεχτούμε σε λίγες μέρες το 2019 των νέων αγώνων και της ισχυροποίησης του ΚΚΕ, που μπορούν να γεννήσουν την πραγματική ελπίδα για τον λαό».

Ο κ. Παφίλης είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Καβάλας, μαζί με τοπικά στελέχη του κόμματος, συνομιλώντας με επαγγελματίες και πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής, με επίκεντρο τα εργασιακά.

Παράλληλα, η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 έτη του ΚΚΕ, με τίτλο «Ο Δρόμος μας»στον κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», με τις προβολές να πραγματοποιούνται τη Δευτέρα 3, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:30Στα 100 λεπτά του έργου, συμπυκνώνεται η ιστορία των 100 χρόνων δράσης του κόμματος, μέσα από ντοκουμέντα, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και δραματοποίηση μερικών από τις πιο σημαντικές στιγμές της.