Λύρατζης στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022!

Ο νεαρός Καβαλιώτης αμυντικός από την Λυδία ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 3,5 χρόνια

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2022 είναι από απόγευμα της Πέμπτης ο Λευτέρης Λύρατζης, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί με ανακοίνωση την ανανέωση του συμβολαίου του! Η είδηση για την συμφωνία με το νεαρό ταλέντο από την Καβάλα, εκτός των άλλων επιβεβαιώθηκε και από το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, δημοσίευσε σχετική φωτογραφία του νεαρού παίκτη στον επίσημο λογαριασμό του στα social media. Η σχετική ανακοίνωση, της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη μέχρι τις 30.06 του 2022. Χαρισματικός ποδοσφαιριστής, ο Λευτέρης Λύρατζης , ήρθε από την Καβάλα το 2012 όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αφήσει τον Κεραυνό Κρηνίδων. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε με την ίδια προσήλωση και συνέπεια ως δεξί μπακ, ως δεξί και αριστερό χαφ. Εεκ των αρχηγών της Κ14, της πρωταθλήτριας Κ15, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και φυσικά της πρωταθλήτριας Κ20, διεθνής, διακριθείς σε όλα τα διεθνή τουρνουά που έχει ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ, μέλος της Α ομάδας του ΠΑΟΚ από την προετοιμασία της σεζόν 2018-19, ενώ είχε ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις από την προηγούμενη σεζόν. Tον Δεκέμβριο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στην αναμέτρηση κόντρα στον Αήττητο Σπάτων για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ είναι βασικός και στην Κ19».

Λόγω του γεγονότος ότι το συμβόλαιο με το νεαρό παιδί από την Λυδία έληγε σε λίγο καιρό, είχε αναπτυχθεί μια σχετική κουβέντα στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) για την πιθανότητα μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ όμως γνωρίζοντας πολύ καλά την αξία του δεν θέλησε να χάσει μέσα από τα χέρια του έναν παίκτη που όπως έχει τονιστεί «είναι ένας ποδοσφαιριστής που όσοι έχουν δουλέψει μαζί του βάζουν το… χέρι τους στο ευαγγέλιο πως μπορεί να αφήσει εποχή στην Τούμπα» και έτσι έφτασε σε συμφωνία μαζί του για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε, αφού από την μια γνωρίζει πολύ καλά τι έχει στην ομάδα του και από την άλλη θέλει να έχει στην ανδρική ομάδα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του, για τα οποία δαπανούνται κάθε χρόνο πάρα πολλά χρήματα από την διοίκηση του της ΠΑΕ. Η  βελτίωση του Λύρατζη είναι ραγδαία χρόνο με το χρόνο, σε τέτοιο βαθμό που ορισμένοι θεωρούν πως θα μπορούσε ακόμα και τώρα να «σταθεί» στην πρώτη ομάδα ως back up του Λέο Μάτος.