Ανακοίνωση Βογιατζή: Θρασύδειλοι παρακρατικοί πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος μου

Ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό του

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 σημειώθηκε έκρηξη σε σταθμευμένο όχημα σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού 7ης Μεραρχίας στην Καβάλα. Το αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες ανήκει στον Δημήτρη Βογιατζή.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Καβάλα, στον απόηχο του περιστατικού αυτού, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί συνέβη ακόμη μια δολοφονική επίθεση εις βάρος του υποψηφίου δημάρχου με την Ελληνική Αυγή για τον δήμο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή. Θρασύδειλοι παρακρατικοί έφτασαν μέχρι το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο αυτοκίνητο του. Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλάνα αυτοκίνητα.

Μάλιστα το χτύπημα αυτό γίνεται μόλις δύο βδομάδες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα, η οποία. δεν έτυχε και καταδίκης από το «συνταγματικό τόξο». Καθόλου τυχαίες, είναι ξεκάθαρο ότι η κάθοδος μας στον δήμο Καβάλας και η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος έχει ενοχλήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που στέλνει τους παρακρατικούς υπαλλήλους του να τρομοκρατήσουν για ακόμη μια φορά τον νόμιμο αγώνα μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε την δυναμική μας παρουσία στον δήμο Καβάλας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πείσμα γιατί έχει ανάγκη ο τόπος μας από καθαρές λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων με οριστικές λύσεις και όχι με ημίμετρα. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό μας με σκοπό την ανάδειξη μιας σοβαρής ενωτικής δύναμης για να δώσουμε ένα καθαρό αγώνα ενάντια στην παρακμή που μαστίζει τον τόπο μας».

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Καβάλα
Ο Επικεφαλής
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ