ΕΠΣ Καβάλας: Διοργανώνει σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών, ψάχνει τους νέους Ενωσιακούς τεχνικούς

Η σχολή θα απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος προπονητή UEFA A, UEFA B και UEFA C και θα δοθεί προτεραιότητα τους Καβαλιώτες

Μια άκρως θετική εξέλιξη στο θέμα της επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Καβάλα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης λοιπόν, μετά από επικοινωνία που  είχε με το Τμήμα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και συγκεκριμένα με τον υπεύθυνο των Σχολών Προπονητών, Χαράλαμπο Ζελενίτσα, έκανε γνωστό ότι μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Καβάλας, η ΕΠΟ αποφάσισε:

α) Να λειτουργήσει Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών στην Καβάλα, η οποία θα είναι και η τελευταία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

β) Η Σχολή να απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος προπονητή UEFA A, UEFA B και UEFA C.
Για τους παραπάνω λόγους, η ΕΠΣ Καβάλας ζήτησε από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας να καταθέσουν λίστα με τα ονοματεπώνυμα όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ανωτέρω σχολή έως και τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, καθώς και δύο – τρεις προτεινόμενες ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής. Στη συνέχεια, η ΕΠΣ Καβάλας, σε συνεργασία με το αρμόδιο Τμήμα της ΕΠΟ, θα αποφασίσουν την οριστική ημερομηνία λειτουργίας της Σχολής.

Η ΕΠΣΚ παρακαλεί όλους τους προπονητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σχολή να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμό τους. Θα δώσει προτεραιότητα παρακολούθησης της σχολής στους Καβαλιώτες προπονητές και στην συνέχεια τον αριθμό θα συμπληρώσουν προπονητές που προέρχονται από όμορους νομούς.

Μέχρι 30 Απριλίου οι αιτήσεις για τους νέους Ενωσιακούς προπονητές

Εν τω μεταξύ, τους προπονητές που  θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των μικτών ομάδων νέων και παίδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αναζητά η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτηση τους μέχρι το τέλος το τέλος Απριλίου.
Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου του νομού ότι, όσοι εξ’ αυτών επιθυμούν να εργαστούν στις μικτές μας ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους μέσω της σχετικής αίτησης στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας.
Οι προπονητές θα πρέπει απαραίτητα να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει τόσο ο Κανονισμός Προπονητών ΕΠΟ, όσο και η προκήρυξη των σχετικών πρωταθλημάτων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Μεικτών Ομάδων ΕΠΣΚ,  Παναγιώτη Διακουμή, στο τηλέφωνο 6946344759.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους προπονητές είναι η 30/4/2019».