Μέσα στο Μεγαλοβδόμαδο οι μεγάλοι ποιητές «επιστρέφουν» στο Imaret

Στο επιβλητικό Μεστζίτ του Μνημείου θα εμφανιστεί για δύο ακόμη βραδιές το Trio του Μιχάλη Πρεπόνη για να παρουσιάσει τον κύκλο μελοποιημένης ποίησης με τίτλο «Έαρ»

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου ο Μιχάλης Πρεπόνης και το Imaret ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μιας ιδιαίτερης, ακουστικής συναυλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Ο περιορισμένος αριθμός των εισιτηρίων για την πρώτη αυτή συναυλία (23 Μαρτίου 2019) εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες και έτσι προστέθηκε και δεύτερη ημερομηνία (24 Μαρτίου 2019), τα εισιτήρια για την οποία επίσης «έφυγαν» αμέσως! (δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ).

Έτσι, έναν μήνα μετά, το Trio του Καβαλιώτη πολυοργανίστα και συνθέτη «επιστρέφει» στον ίδιο χώρο, κατόπιν «απαίτησης» όσων (πολλών) δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν…
Τη Μεγάλη Τρίτη 23 και τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ο Μιχάλης Πρεπόνης [λαούτο, κλαρίνο, τραγούδι], ο Ιωάννης Τσίγκας [κιθάρα άταστη, κιθάρα κλασική, μαντολίνο] και ο Απόστολος Πρεπόνης [βιολί, γιαλί ταμπούρ] θα παρουσιάσουν στο Μεστζίτ του Imaret για μια ακόμη φορά τη σειρά ανέκδοτων μελοποιημένων ποιημάτων του πρώτου, υπό το φως των κεριών και με απόλυτα «φυσικό» ήχο (χωρίς ενίσχυση), με γενικό τίτλο «Έαρ. Ο κύκλος των μεγάλων ποιητών».

Πρόκειται για έναν κύκλο τραγουδιών σε ποίηση [με αλφαβητική σειρά] Κικής Δημουλά, Οδυσσέα Ελύτη, Κωνσταντίνου Π. Καβάφη, Νίκου Καζαντζάκη, Νίκου Καρούζου, Γιώργου Σεφέρη και Γιάννη Σκαρίμπα.

Μιχάλης Πρεπόνης [λαούτο, κλαρίνο, τραγούδι]
Ιωάννης Τσίγκας [κιθάρα άταστη, κιθάρα κλασική, μαντολίνο]
Απόστολος Πρεπόνης [βιολί, γιαλί ταμπούρ]

Info

Μιχάλης Πρεπόνης
έαρ | Ο κύκλος των μεγάλων ποιητών | LiVE
Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 | Imaret
Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλ. για πληροφορίες/προπώληση εισιτηρίων: 2510620151

[ Περιορισμένος αριθμός θέσεων ]