Μουριάδης για Τσανάκα: Άστοχη δήλωση από μία άστοχη δήμαρχο

Η δήλωση της δημάρχου Καβάλας ότι με την προσφορά εργασίας σε πολλές Καβαλιώτισσες τις έσωσε από την πορνεία, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου

Την έντονη αντίδραση του Θόδωρου Μουριάδη προκάλεσε η δήλωση της δημάρχου Καβάλας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ότι με την προσφορά δουλειάς από τον δήμο Καβάλας σε πολλές Καβαλιώτισσες, γλύτωσαν αυτές και τα παιδιά τους από την εκπόρνευση! Ο υποψήφιος δήμαρχος προτρέπει τη Δήμητρα Τσανάκα να είναι πιο προσεκτική στις τοποθετήσεις της και να έχει συναίσθηση των λόγων της.

Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου

«Η κυρία Τσανάκα θα πρέπει να έχει συναίσθηση της θέσης της και της βαρύτητας των λόγων της»

«Για άλλη μια φορά η κυρία Τσανάκα μας εξέπληξε αρνητικά με τις δηλώσεις της σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, δήλωσε χωρίς ντροπή ότι στη διάρκεια της θητείας της προσέφερε εργασία σε πολλές άνεργες Καβαλιώτισσες, γλιτώνοντας αυτές και τα παιδιά τους από την εκπόρνευση.

Πρέπει να γνωρίζει η κυρία Τσανάκα ότι οι Καβαλιώτισσες, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, έχουν αξιοπρέπεια και ήθος. Δε σημαίνει ότι κάθε άνεργη Καβαλιώτισσα, εάν δε βρει δουλειά, θα οδηγηθεί στην πορνεία και, γενικά, σε ποινικά κολάσιμες πράξης βιοπορισμού. Η κυρία Τσανάκα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική στις δημόσιες τοποθετήσεις της και να έχει συναίσθηση της θέσης της και της βαρύτητας των λόγων της».