Χριστόδουλος Τοψίδης: Πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας!

Διαβάστε το μετεκλογικό μήνυμα του επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης - «Ανοιχτός» σε συνεργασίες «χωρίς προκαταλήψεις» δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Τερμάτισε δεύτερος στη «μάχη» της πρώτης Κυριακής. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης και η Περιφερειακή Σύνθεση πέτυχαν σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜ-Θ εκλογικό ποσοστό 30,5% και θα «χτυπηθούν» στον δεύτερο γύρο των Εκλογών την ερχόμενη Κυριακή με τον νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση που πέτυχε ποσοστό 34,1%.

Στην πρώτη του μετεκλογική δήλωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί «με όσους εκλέχτηκαν, χωρίς προκαταλήψεις» και υπερασπίζεται την επιλογή του να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, υπογραμμίζοντας πως αυτός ήταν και είναι «ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί την επόμενη μέρα η ενότητα και η συνεργασία όλων των δυνάμεων του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Τοψίδη.

«Πριν απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είτε υπήρξε επιλογή τους ο συνδυασμός μας, είτε κάποιος άλλος υποψήφιος. Η αποχή είναι ο κοινός μας εχθρός.

Ο συνδυασμός της Περιφερειακής Σύνθεσης πέτυχε μια μεγάλη νίκη και απέδειξε ότι οι πολίτες πιστεύουν στην ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Απευθύνομαι στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης, γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν το διακύβευμα της ερχόμενης Κυριακής.

Ο νέος νόμος, επιτάσσει τη συνεργασία όλων. Ήδη από την πρώτη Κυριακή έχουν εκλεγεί οι 51 Περιφερειακοί Σύμβουλοι από τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών.

Τώρα καλούνται να επιλέξουν τον άνθρωπο που θα ενώσει, που θα συνεργαστεί χωρίς προκαταλήψεις με όλους όσους εκλέχτηκαν.

Προσωπικά, αποφάσισα πριν αρκετούς μήνες, να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί την επόμενη μέρα η ενότητα και η συνεργασία όλων των δυνάμεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τώρα, καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο πρόσωπα, το καταλληλότερο, το ικανότερο, αυτό που μπορεί να συνθέσει τις δυνάμεις.

Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί.
Τώρα, πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας.
Τώρα, είμαστε όλοι μια Περιφερειακή Σύνθεση».