Βαγγέλης Τσομπανόπουλος: Σεβόμαστε την επιλογή των δημοτών. Καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση

Ο απερχόμενος δήμαρχος Νέστου και επικεφαλής του συνδυασμού Πορεία με Όραμα ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου

Τις ευχαριστίες του προς όσους στήριξαν τον συνδυασμό του δήμου Νέστου Πορεία Με όραμα εξέφρασε ο επικεφαλής του και απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις για  το καλό του τόπου, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.

Το «ευχαριστώ» του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου

Θα ήθελα με την παρούσα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συνεργάτες μου, που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Θερμές ευχαριστίες στους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς, που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης  Μαΐου 2019 και ήταν συνοδοιπόροι στον έντιμο αγώνα μας.

Ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν με την επιλογή τους τον συνδυασμό μας ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη τους, την οποία ουδέποτε δεν  καταχράστηκα.

Φυσικά σεβόμαστε την επιλογή των πολιτών του Δήμου Νέστου και ευχόμαστε στη νέα δημοτική αρχή να πετύχει τους στόχους της για το καλό και μόνο των συμπολιτών του Δήμου Νέστου.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών και να αγωνίζομαι με κάθε τρόπο για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.