Καβάλα: Ηλικιωμένη πέθανε στο σπίτι της και το ανακάλυψαν μετά από 3 εβδομάδες

Η έντονη δυσοσμία η οποία αναδύονταν από το διαμέρισμα της 73χρονης ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα

Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι Αστυνομικοί του Τμήματος Τάξης της Καβάλας το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2019, όταν ανακάλυψαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παύλο, στην οδό Κασσίου.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, μετά από κλήση των γειτόνων, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν από τη δυσοσμία η οποία αναδύονταν τις τελευταίες μέρες από το εν λόγω διαμέρισμα, στο οποίο έμενε μόνη της μια 73χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν την ηλικιωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και με τα μέχρι τώρα στοιχεία πιθανολογείται ότι ο θάνατός της προήλθε από παθολογικά αίτια, κάτι το οποίο θα εξακριβωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί.

Το παράδοξο είναι ότι η ηλικιωμένη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή εδώ και περίπου 3 εβδομάδες και όλο αυτό το διάστημα δεν την αναζήτησε κανείς οικείος της, αλλά ούτε και από τη γειτονιά.