Κωστής Σιμιτσής: Δεν χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις για τη 2η Κυριακή

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Περιφέρεια σε Δράση ξεκαθάρισε ότι ασχέτως του αποτελέσματος, τα στελέχη του συνδυασμού θα συμμετάσχουν ενεργά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ αξιοποιώντας τις γνώσεις και την πείρα τους

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Περιφέρεια σε Δράση Κωστής Σιμιτσής έστειλε το δικό του μήνυμα για την επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019, τονίζοντας ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν», ενώ ξεκαθάρισε πως «ασχέτως τελικού αποτελέσματος, τα στελέχη μας που θα συμμετάσχουν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταθέσουν τις αυτοδιοικητικές γνώσεις και την πείρα τους».

Το μήνυμα του Κωστή Σιμιτσή

Το εκλογικό σώμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε τις επιλογές του και ανέδειξε ως πρώτους δύο συνδυασμούς που ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αντιπαρατεθήκαμε με ένταση και ιδεολογική καθαρότητα προς αμφοτέρους τους συνδυασμούς αυτούς, τους κρίναμε με αυστηρότητα και αποδοκιμάσαμε το πρόγραμμα και τη δράση τους, θέτοντας υπόψιν των πολιτών τις δικές μας προτάσεις που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη.

Για την επαναληπτική εκλογή της επόμενης Κυριακής δεν χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν. Ο κόσμος έχει τη δική του ωριμότητα. Μπορεί να κρίνει τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών και να επιλέξει εκείνον που θα εργαστεί σκληρά, θα συνεργαστεί με τις άλλες παρατάξεις και θα συμπράξει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Ασχέτως τελικού αποτελέσματος, τα στελέχη μας που θα συμμετάσχουν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταθέσουν τις αυτοδιοικητικές γνώσεις και την πείρα τους, θα παλέψουν από κοινού με τις άλλες παρατάξεις για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Περιφέρεια ψηλά!