Μάκης Παπαδόπουλος: Το Park Food Festival πρέπει να γίνει

Εκφράζοντας τους πολίτες της Καβάλας ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» ζητάει να ξεπεραστούν τα προβλήματα και το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε

Την διαφωνία του με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας να μην ανάψει στην ουσία το «πράσινο» φως για την διοργάνωση του Park Food Festival στο Πάρκο του Φαλήρου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τελικά στην ματαίωση του, εκφράζει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας». Ο Μάκης Παπαδόπουλος τονίζει ότι η διοργάνωση θα πρέπει να γίνει, γιατί αυτό αποτελεί επιθυμία των πολιτών της Καβάλας, που ήδη έχουν αρχίσει να αντιδρούν! Επισημαίνει όμως ότι θα πρέπει να γίνει με σωστό και νόμιμο τρόπο για να μην δημιουργούνται προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Οι πολίτες αντιδρούν και μιλούν για απογοήτευση, μιζέρια και εσωστρέφεια»

«Η χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση του Park Food Festival στο Φάληρο μπορεί να οδηγήσει σε ματαίωση μία εκδήλωση που συμβάλλει στη ζωντάνια της Καβάλας. Οι πολίτες ήδη αντιδρούν αρνητικά σε μια τέτοια εξέλιξη. Μιλούν για απογοήτευση, μιζέρια και εσωστρέφεια.

Η εκδήλωση πρέπει να γίνει. Με τον σωστό και νόμιμο τρόπο, χωρίς φυσικά να δημιουργούνται προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού, αλλά και χωρίς να αλλοιώνονται ο χαρακτήρας και η πρωτοτυπία της εκδήλωσης.

Πιστεύουμε πως αυτή είναι η επιθυμία όλων, τόσο των φορέων της αγοράς όσο και των διοργανωτών.

Προτείνουμε:

η απερχόμενη και η νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας να αναλάβουν πρωτοβουλία, ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα, σε συνεννόηση και συντονισμό με όλους τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους.

Εμείς στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση που δίνει ζωντάνια, φρεσκάδα και πρωτοτυπία στην τουριστική προβολή και κίνηση της Καβάλας, προσελκύοντας έτσι περισσότερους νέους επισκέπτες.

Στόχος μας, ένας Δήμος “ζωντανός” 365 μέρες τον χρόνο, για επισκέπτες και δημότες»!