Αθηνά Παναγιωτίδου: Αποδεχόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία με το κεφάλι ψηλά

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν στις εκλογές

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσους την τίμησαν με την ψήφο τους και της έδωσαν την δύναμη και το ηθικό χρέος να συνεχίσει δυναμικά και στο μέλλον, απεύθυνε ο Αθηνά Παναγιωτίδου. Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ως πρωτοεμφανιζόμενη είχε μια αξιόλογη παρουσία ξεπερνώντας σε ψήφους τους δύο από τους τρεις βουλευτές της παράταξης της στην Καβάλα, ξεκαθαρίζει ότι ως αντιπολίτευση θα δώσουν το παρών για να διακρίνουν το κάθε τι που μπορεί να αντιταχθεί στο δίκαιο και το ηθικό.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα της Αθηνάς Παναγιωτίδου.

«Έχουμε δύσκολο κι ανηφορικό δρόμο όλοι εμείς του ΣΥΡΙΖΑ»

«Στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να επιλέξουν το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια. Στη δημοκρατία, ο σεβασμός της λαϊκής ετυμηγορίας είναι στοιχείο αδιαπραγμάτευτο και εμείς την αποδεχόμαστε με το κεφάλι ψηλά.

Με το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  παγιώνεται πλέον ως κυρίαρχη δύναμη της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί και μελλοντική πρόκληση, καθώς πρέπει να γίνει συστηματική προσπάθεια από όλους μας για την αντιστοίχιση του υφιστάμενου οργανωτικού λειτουργικού πεδίου με την πραγματική πολιτική εμβέλεια του εγχειρήματος της σύγχρονης αριστερής – προοδευτικής συμμαχίας. Είναι το άνοιγμα που κάνει η μεγάλη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντροαριστερά αλλά και σε όποιον θεωρεί τον εαυτό του ότι διαθέτει προοδευτικό πρόσημο καλείτε πλέον να γίνει οπαδός της μεγάλης οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτήν την Προοδευτική Συμμαχία άλλωστε κατατάσσω κι εγώ τον εαυτό μου και την αυριανή μου πολιτική πορεία και θεώρηση των πολιτικών πεπραγμένων.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε δύναμη και το ηθικό χρέος να συνεχίσω δυναμικά και στο μέλλον .

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου, στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που εκλέχθηκαν Βουλευτές, όπως ο πολιτικός πολιτισμός και το δέον γενέσθαι επιτάσσει, ευχόμενη σε όλους μία παραγωγική και ευδόκιμη θητεία προς το συμφέρον των πολιτών της περιοχής μας.

Όλοι εμείς βέβαια ως μια ισχυρή αντιπολίτευση θα είμαστε εδώ για να διακρίνουμε το κάθε τι που μπορεί να αντιταχθεί στο δίκαιο και το ηθικό.

Τέλος θέλω να συγχαρώ την εκλεγμένη βουλευτή ,από την παράταξη μας Τάνια Ελευθεριάδου και να της ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μας και να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους  μου σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, για τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε και για το όμορφο ταξίδι που κάναμε παρέα .

Καλή συνέχεια σε όλους μας γιατί έχουμε δύσκολο κι ανηφορικό δρόμο όλοι εμείς του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».