Αγωνία για την εξαφάνιση 14χρονης στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert-Όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί αμέσως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στον αριθμό 116000-Κανένα ίχνος μέχρι τώρα της νεαρής κοπέλας

Μια 14χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 στη Νέα Ηρακλίτσα του δήμου Παγγαίου. Γονείς και φίλοι έχασαν τα ίχνη της νεαρής κοπέλας και μόλις παρήλθαν 24 ώρες ενεργοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων, ενώ ήδη αστυνομία και εθελοντές αναζητούν τα ίχνη της νεαρής κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:05 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας η Μαριάννα Π., 14 ετών. Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.