Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ μιλάει (και) Γαλλικά…

Επιτυχημένη η αποστολή στην διεθνή τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2019»  στο Παρίσι, με στόχο την γνωριμία με τους επαγγελματίες του χώρου από την Γαλλική, αλλά και όχι μόνο, αγορά

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνεχίζει τη δυναμική της προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της, αυτή τη φορά με την παρουσία της σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στην «IFTM TOP RESA 2019» Γαλλίας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι, ενώ βασική επιδίωξη της συμμετοχής της ΠΑΜΘ ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών του τουρισμού της Γαλλικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς με την Περιφέρειά μας ως τουριστικό προορισμό, η προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η πραγματοποίηση επαφών με τους τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η ΠΑΜΘ διατηρώντας δικό της χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ,  διένειμε με εκπροσώπους του ενημερωτικό υλικό και παρείχε πληροφορίες στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τα αξιοθέατα, τις ομορφιές αλλά και τις διαθέσιμες τουριστικές υποδομές.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού και συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εναλλακτικούς τρόπους προώθησης της ΠΑΜΘ ως τουριστικού προορισμού.

Το παρόν στο περίπτερό μας έδωσαν ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο ΓΓ ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα που αφορούν την Περιφέρειά μας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση «IFTM TOP RESA 2019» είχε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας συγχρόνως τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες.