Λαϊκή Συσπείρωση: Χαρτοπόλεμο στο πόλεμο των τραπεζών

Ένα σκωπτικό σχόλιο της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ για τους πολέμιους των τραπεζών, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες

Με ένα άκρως σκωπτικό κείμενο σχολιάζει η δημοτική παράταση «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο δημοτικός σύμβουλος της Χρήστος Ποτόλιας, τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση της παύσης της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες και τις (μάταιες όπως αποδείχτηκε) προσπάθειες να ανατραπεί η σχετική απόφαση.

Ακολουθεί το σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

«Δεν μπορείτε κύριοι να υπονομεύετε  την «ανάπτυξη για όλους» που με τόσο κόπο κτίζει η ΝΔ, συνεχίζοντας τη «δίκαιη» του ΣΥΡΙΖΑ…»

«Είναι απαράδεκτο, δεν γνωρίζουμε γιατί το κάνουν, οι τοπικοί ταγοί να εναντιώνονται, να βάζουν τρικλοποδιές στην ανάπτυξη της χώρας, στην ανάπτυξη των τραπεζών, στις επενδύσεις. Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τον ανελέητο ολοκληρωτικό πόλεμο που κήρυξαν ενάντια στο στυλοβάτη του Έλληνα αγρότη, την Τράπεζα Πειραιώς;

Αποφάσισαν με χτυπήματα κάτω από τη μέση να κάνουν ντου στην Τράπεζα, αποσύροντας όλες τις καταθέσεις από αυτή, γιατί παρακαλώ η Τράπεζα κλείνει το υποκατάστημά της στις Κρηνίδες!

Το χτύπημα αποφασιστικό, στοχευμένο, πέτυχε διάνα. Η Τράπεζα από προχτές έχει μεσίστιες τις σημαίες στα υποκαταστήματα της. Στελέχη της βρίσκονται στην ΕΕ ψάχνοντας υποστήριξη στην ΕΚΤ και στη Κομισιόν. Οι δείκτες όλων των χρηματιστηρίων από Τόκιο μέχρι ΗΠΑ έχουν ελεύθερη πτώση, όχι μόνο της Πειραιώς. Υπάρχουν δε και πληροφορίες ότι η Τράπεζα από το φόβο της θα τους καλέσει σε σύσκεψη, θα πάρει πίσω την απόφασή της και στο εξής θα τους συμβουλεύεται για όλη τη δραστηριότητά της (όχι μόνο για το που θα έχει υποκαταστήματα αλλά συνολικά για το business plan). Μάλιστα δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν σύντομα δούμε κι άλλα υποκαταστήματα να φυτρώνουν σε Αμυγδαλεώνα, Δάτο, ακόμα και στο Πολύστυλο!

Απευθυνόμαστε στους σύγχρονους Αστραπόγιαννους της περιοχής και τους καλούμε να πρυτανεύσει η λογική, να σταματήσουν πριν είναι αργά. Η ανάπτυξη της τράπεζας, των τραπεζών γενικότερα και των μεγάλων επιχειρήσεων δεν είναι για παιχνίδια. Δεν μπορείτε κύριοι να υπονομεύετε  την «ανάπτυξη για όλους» που με τόσο κόπο κτίζει η ΝΔ, συνεχίζοντας τη «δίκαιη» του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο δε για το υποκατάστημα… ας πάει και το παλιάμπελο, τι διάολο δε θα πληρώσουν το κάτι τις τους και οι κάτοικοι της περιοχής, μόνο θα κερδίζουν από την ‘’ανάπτυξη για όλους’’»;