Δωρεάν η συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2019 του Λονδίνου

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα έχει δικό της περίπτερο και σ’ αυτό οι άνθρωποι του τουρισμού μπορούν να συναντηθούν με ξένους tour operators

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network ενημερώνει ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ, στο πλαίσιο της προβολής και ενδυνάμωσης του τουριστικού αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της, θα συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM 2019 στο Λονδίνο Αγγλίας, από 4 έως 6 Νοεμβρίου  2019 σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Στα πλαίσια της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο του περιπτέρου χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση, για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ξένους τουριστικούς πράκτορες – tour operators, με σκοπό την διαφήμιση και προβολή του τουριστικού τους προϊόντος, καθώς και την διερεύνηση-προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών.

Επίσης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τον καλύτερο μελλοντικό προγραμματισμό τους, πως η επόμενη έκθεση που θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσα στο 2019, είναι η εξής:

  • 21-23/11/2019, TTW Warsaw 2019 στην Βαρσοβία Πολωνίας

Οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου παραμένουν στη διάθεσή όποιου θέλει να συμμετέχει σ’ αυτές. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη και στο email [email protected]