Επί τάπητος όλα τα προβλήματα του Δήμου Θάσου

Σύσκεψη στο δημαρχείο του νησιού παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη και αναφορές για τα έργα που υλοποιούνται και γι’ αυτά που σχεδιάζονται από την Περιφέρεια ΑΜΘ

Τη Δευτέρα 4-11-2019 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θάσου ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας & Θάσου Κώστα Αντωνιάδη και του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη, για θέματα του νησιού.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΕ Θάσου Μαρία Πολυμέρου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Θάσου, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων της Νήσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε έργα της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το νησί της Θάσου, τα οποία βρίσκονται είτε σε φάση υλοποίησης, είτε σε φάση σχεδιασμού ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου.

Στην σύσκεψη τέθηκαν, εκ μέρους των συμμετεχόντων, προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο Δήμαρχος Θάσου, αφού αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον Δήμο και το νησί της Θάσου, τονίζοντας ότι οι ανάγκες είναι πολλές.

Επίσης ο Δήμαρχος Θάσου στον τέλος της σύσκεψη χάρισε στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας και Θάσου τιμητική πλακέτα της Νήσου Θάσου.