ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ευχαριστεί Αιγάλεω και Αλμυρό Βόλου…

Ανακοίνωση της διοίκησης για την άψογη φιλοξενία της Αθηναϊκής ομάδας και για τις διευκολύνσεις του συλλόγου της Μαγνησίας

Η φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας της Καβάλα στον αγώνα του Σαββάτου (11/1) στο Αιγάλεω, ήταν αντίστοιχη αυτής που έτυχε η Αθηναϊκή ομάδα στον 1ο γύρο στο «Ανθή Καραγιάννη» και η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αιγάλεω. Παράλληλα ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αλμυρού Βόλου, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΓΣ Αλμυρού, προκειμένου να πραγματοποιήσει η ομάδα ένα χαλάρωμα, στην διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού για την Αθήνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω για την άποψη φιλοξενία της, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της, θερμά να ευχαριστήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και συγκεκριμένα τον μεγαλομέτοχο κ. Ζήση Ντελόπουλο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού Βόλου για το χαλάρωμα της ομάδας μας».