Χρόνης Γαϊτατζής: Επισημοποιεί το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΕΠΣΚ

Ο επί 35 χρόνια γραμματέας της Ένωσης, ευχαρίστησε με ανακοίνωση του τον ΠΑΟ Καβάλας για την βράβευση του και άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές

Η βράβευση για την προσφορά του στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ Καβάλας, αποτέλεσε την ευκαιρία για το Χρόνη Γαιτατζή, όχι μόνο να ευχαριστήσει τους παράγοντες του «δικεφάλου» της Καβάλας για την τιμή που του έγινε, αλλά και να δείξει (και επίσημα πλέον) τις προθέσεις του σε ότι αφορά την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΣ Καβάλας στις επόμενες εκλογές. Ο επί 35 χρόνια γραμματέας της Ένωσης της Καβάλας στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του τονίζει ότι μπορεί να φεύγει από τη θέση του στην ΕΠΣΚ, λόγω συνταξιοδότησης, αλλά δεν φεύγει από το ποδόσφαιρο και επισημαίνει ότι θα είναι δίπλα στο άθλημα για να το υπηρετήσει από μια διαφορετική θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια του ΠΑΟΚ για την προχθεσινή βράβευση μου. Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Δ. Αμπατζή και τον αντιπρόεδρο Μπ. Κουφατζή για τα όμορφα τους λόγια προς το πρόσωπο μου τη στιγμή της απονομής. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Νίκου και της Δήμητρας Καραμπιμπέρη για την αγάπη και την εκτίμηση τους.

Στο πρόσωπο όλων αυτών που προανέφερα στέλνω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Καβαλιώτη παράγοντα, διαιτητή, προπονητή και ποδοσφαιριστή που επί 35 ολόκληρα χρόνια συνεργάστηκα μαζί τους. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο ίδιο το ποδόσφαιρο που μου χάρισε όμορφες στιγμές, με βοήθησε να ανακαλύψω τον κόσμο αλλά και να γνωρίσω σπουδαίους και απίστευτους ανθρώπους. Είμαι ευτυχισμένος που αυτή ήταν και είναι η ζωή μου. Υπήρξαν βέβαια όλα αυτά τα χρόνια και, δύσκολες, στιγμές όμως αυτές τις αφήνω πίσω μου για να δω αισιόδοξα το σήμερα και το αύριο.

Όταν με ρωτούν «αν σήμερα Χρόνη ξεκινούσες τη ζωή σου, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;», χωρίς δεύτερη σκέψη τους απαντώ, «πάλι με το ποδόσφαιρο φυσικά!

Σας ευχαριστώ κύριοι του ΠΑΟΚ για την τιμή που μου κάνατε να με βραβεύσετε. Καταφέρατε ακόμα μια φορά να κάνετε την καρδιά μου να χτυπήσει για το ποδόσφαιρο. Τώρα που αποχωρώ από τη θέση του Γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά όχι από το ποδόσφαιρο, θέλω να πω σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Καβάλας «αν εγώ σας λείψω μια φορά, εσείς μου λείπετε εκατό»!

Υπόσχομαι όμως ότι θα είναι δίπλα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο για να το υπηρετήσω πλέον από μια διαφορετική θέση! Και πάλι σας ευχαριστώ»!