Κοπή βασιλόπιτας Σωματείου Φίλων Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος»: Ήταν όλοι εκεί [Φωτογραφίες]

Παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου για το 2020

Την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ στο Ξενοδοχείο Airotel Galaxy, έγινε η πρώτη εκδήλωση για το 2020 «κοπή βασιλόπιτας» του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας. Συμμετείχαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές συνοδευόμενα από επιστημονικούς συνεργάτες του ΠΠΠ Καβάλας (πρώην Παιδόπολη), με πολλούς φίλους και μέλη και με εκπροσώπους Αρχών, Φορέων και συλλόγων.

Με την Ισχυρή Υποστήριξη της Πολιτείας, των Αρχών και των Φορέων του Τόπου μας και με την παρουσία Μελών του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ.

Το 2020 συμπληρώνονται 9 χρόνια εθελοντικής, σημαντικής και ουσιαστικής προσφοράς προς τα Παιδιά και τις/-ους Νεαρές/-ούς Ενήλικες που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίζει.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κκ Στέφανος, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ανέφερε στην ομιλία του ότι η προσφορά του Σωματείου και των φίλων της Παιδόπολης είναι κάτι που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μας για τις επόμενες δεκαετίες. «Ας μην ξεχνάμε ότι όσα παιδιά βοηθήθηκαν από μεγάλους δεν έγιναν ποτέ αχάριστα. Συνεχίστε αυτό το έργο προσφοράς…», είπε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιότατος κκ Στέφανος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και εκφράσανε τη συμπαράστασή τους: ο Βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρχέλαος Γρανάς (πρόεδρος Εργοανάπτυξης ΑΜΘ), Θεόδωρος Μαρκόπουλος (τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας) και Αλέξης Πολίτης (εντεταλμένος Περιφ. Συμβ. για Ευρωπαϊκά Προγράμματα), ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, ο υπεύθυνος του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας Ιορδάνης Αγγελιάδης, η Α΄ Αντιπρόεδρος του ΚΚΠ ΠΑΜΘ Όλγα Αμπατζιά, ο πρώην Νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής, η πρώην Πρόεδρος του ΚΚΠ ΠΑΜΘ, μέλος του ΔΣ του Σωματείου και Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Μαρίνα Φιλιππίδου, ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΚΚΠ ΠΑΜΘ και πρώην Διοικητής του Νοσοκ. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης, ο Μιχάλης Μακαρίου εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ 25, καθώς επίσης Πρόεδροι και Μέλη των ΔΣ Συλλόγων: η Αντιπρόεδρος της «ΠΝΟΗΣ» και Πρόεδρος του Σωματείου «Άγιος Νέστωρ» Νίκη Ανέστη, η Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Άννα Γιοβανιού, η Πρόεδρος των «συνταξιούχων Δημοσίων υπαλλήλων» Έλλη Τσολακίδου, ο Πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Μιχαήλ Τσουλφίδης, ο Ταμίας της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Παντελής Χρηστίδης, το Μέλος του ΔΣ των Μικρασιατών Εμμανουήλ Λουπεΐδης, ο Αντιπρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου «Βρακοφόροι Καβάλας» Νικόλαος Σαλιακούρας, οι νεαρές/-οί ενήλικοι που στηρίζει το Σωματείο, οι φίλοι και τα μέλη του κοινωνικού – εθελοντικού Σωματείου που είχαν την ευκαιρία μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαράς να συζητήσουν για τους σκοπούς και τους στόχους του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Από τον Πρόεδρο Γεώργιο Περιφεράκη έγινε αναδρομή στην πλούσια δράση του Σωματείου, ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις για το 2020 και έγινε κάλεσμα στους εθελοντές για υποστηρικτική διδασκαλία και συνοδεία στις απογευματινές δραστηριότητες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Επίσης ευχαρίστησε την Πρόεδρο Αναστασία Αντωνίου και τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για την μεγάλη τιμή που ομόφωνα αποφασίσανε για το 2019 να βραβεύσουν το Σωματείο για την κοινωνική του δράση, στις 02.02.2019.

Βεβαίως ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους τους Ιατρούς που στηρίζουν το έργο του Σωματείου.
Θερμές ευχαριστίες, στους χορηγούς της λαχειοφόρου στην κυρία Λάγια Περβανίδου «Ασήμι 924» και στα καταστήματα Αφοι Ξανθόπουλοι «Welcome Stores».
Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης  Άγιος Γεώργιος Καβάλας: https://filoipaidopoli.weebly.com ,  στο fb: Φίλοι Παιδόπολης  & filoipaidopoli
Στα e-mail: [email protected][email protected]
Και στα τηλέφωνα 6947153898 &  6936168954 & 6936556846 & 6947184264.
Λογαριασμός Όψεως EUROBANK:  GR320 260 71000 00190 200530 672.