Εγνατία Οδός ΑΕ: Οργασμός εργασιών. 14 πλευρικοί και 2 μετωπικοί σταθμοί διοδίων

Ανακοίνωση της εταιρίας όπου παρουσιάζεται το σύνολο των εργασιών που γίνεται σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου με συστάσεις στους οδηγούς να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση

Την εικόνα των εργασιών για την κατασκευή σταθμών διοδίων σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου παρουσιάζει με δελτίο τύπου η «Εγνατία Οδός ΑΕ». Απ’ αυτό προκύπτει ότι αυτή τη στιγμή κατασκευάζονται 13 πλευρικοί σταθμοί διοδίων από τους οποίους στους 8 έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία (ανάμεσα τους αυτοί του Αγ. Ανδρέα και της Ελευθερούπολης) και στους 5 όχι. Επίσης κατασκευάζονται 2 μετωπικοί διοδίων καθώς και ένας πλευρικός στον κάθετο άξονα «Αξιού – Ευζώνων».

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει σχετικά:

«Η «Εγνατία Οδός ΑΕ» ανακοινώνει ότι κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου εκτελούνται εργασίες κατασκευής Πλευρικών Σταθμών Διοδίων, Μετωπικών Σταθμών Διοδίων και βρίσκονται σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, κατασκευάζονται:

1 . οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων των κάτωθι κόμβων:
Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας
Α/Κ Χαλάστρας
Α/Κ Προφήτη
Α/Κ Βρασνών -Ασπροβάλτας
Α/Κ Ελευθερούπολης
Α/Κ Αγίου Ανδρέα
Α/Κ Βαφέικων
Α/Κ ΒΙΠΕ Κομοτηνής,

  1. οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων χωρίς αποκλεισμό της κυκλοφορίας, στους κάτωθι κόμβους:

Α/Κ Παναγίας
Α/Κ Βαγιοχωρίου
Α/Κ Γαληψού/Ορφανίου
Α/Κ Μουσθένης
Α/Κ Μέστης,

  1. οι Μετωπικοί Σταθμοί Διοδίων Σιάτιστας και Αρδανίου,
  2. στον Κάθετο Άξονα Α1 “Α/Κ Αξιού – Εύζωνοι” οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων στον Α/Κ Πολυκάστρου, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077».