Νοσοκομείο Καβάλας: «Κλείνουν» όλα τα ιατρεία, «κόβονται» τα επισκεπτήρια, «κλείνουν» οι πύλες!

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού που θα ισχύουν μέχρι νεωτέρας

Τοο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARS-Cov-2 αποφάσισε τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα, τα οποία και θα ισχύσουν από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας:

  1. Αναστέλλεται έως νεωτέρας η λειτουργία ΟΛΩΝ των τακτικών πρωινών και απογευματινών ιατρείων, τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία, όλες οι αιμοληψίες και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια (Ακτινολογικό, Πυρηνικής Ιατρικής, Ενδοσκοπικό κ.τ.λ.)
  2. Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο ΜΟΝΟ για ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά
  3. Όλοι οι ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού (πυρετός, βήχας, δύσπνοια) θα πρέπει αρχικώς να επικοινωνούν με τον γιατρό τους και να παίρνουν οδηγίες. Αν χρειαστεί να προσέλθουν στο Νοσοκομείο κρίνεται σκόπιμο να επικοινωνούν με το Νοσοκομείο στο τηλ: 2513501744 για την προσέλευσή του και να φοράνε, αν είναι δυνατό, απλή χειρουργική μάσκα.
  4. Το επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
  5. Η πύλη του Νοσοκομείου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ
  6. Το αστικό λεωφορείο θα αποβιβάζει εκτός πύλης
  7. Στο χώρο στάθμευσης (Parking) του Νοσοκομείου θα σταθμεύουν μόνο τα οχήματα των εργαζομένων
  8. Κάθε άτομο που θα εισέρχεται στο Νοσοκομείο θα περνάει από έλεγχο και θα του γίνεται θερμομέτρηση.
Στη σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝΚ, αναφέρεται επίσης: «Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να επιδείξουν αίσθημα Ατομικής και Συλλογικής ΕΥΘΥΝΗΣ και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες. Με την συνδρομή ΟΛΩΝ μας θα τα καταφέρουμε. Καλή δύναμη».