Μάκης Παπαδόπουλος σε Δήμο Καβάλας: Επόμενο είναι τώρα να μη βρίσκετε ναυαγοσώστες

Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου για ανεύθυνη συμπεριφορά για την προστασία της υγείας των πολιτών και προτείνει να απευθυνθεί σε ιδιωτικές εταιρείες

Για ανεύθυνη συμπεριφορά σε ότι αφορά την προστασία των Καβαλιωτών και των επισκεπτών της πόλης κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» σχολιάζει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας στην προσπάθεια για πλήρωση των θέσεων ναυαγοσωστών στις παραλίες της πόλης, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν επόμενο να συμβεί μιας και η διοίκηση καθυστέρησε πολύ να ασχοληθεί με το θέμα.

Μάλιστα ως λύση προτείνει ο Δήμος να απευθυνθεί σε εξειδικευμένες ιδιωτικές εταιρείες που διαθέτουν τέτοιο προσωπικό, για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών.

Ακολουθεί η δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου

«Πληροφορούμαστε ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας αναζητά εναγωνίως ναυαγοσώστες για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών και δε βρίσκει. Ήδη έχουμε μπει στον Ιούλιο και οι παραλίες του Δήμου δεν έχουν ακόμη ναυαγοσώστες. Δυστυχώς, είχαμε σήμερα και τα πρώτα περιστατικά με λουόμενους που χρειάστηκαν βοήθεια.

Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό στη διοίκηση του Δήμου να βρει εγκαίρως ναυαγοσώστες για να μην έρθει σε δύσκολη θέση. Η διοίκηση του Δήμου καθυστέρησε πολύ να ασχοληθεί με το θέμα και έδειξε ανεύθυνη συμπεριφορά ως προς την προστασία των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας. Επόμενο είναι τώρα να μην βρίσκει ναυαγοσώστες, αφού όλοι είναι απασχολημένοι.

Επειδή δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία και τη ζωή των δημοτών, προτείνουμε στη διοίκηση του Δήμου να απευθυνθεί σε εξειδικευμένες ιδιωτικές εταιρείες που διαθέτουν τέτοιο προσωπικό σε Δήμους, για να καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών».