Αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί στην Καβάλα εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, ενώ το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του και ο δράστης συνελήφθη

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020 στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 3 Αυγούστου 2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Καβάλας.

Επιπλέον, σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.