«Άνοιξε» δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, αλλά δεν γλίτωσε τη σύλληψη

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής από ημεδαπό στην πόλη της Καβάλας

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές από σταθμευμένα οχήματα και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή 12/13-9-2020, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (13-9-2020), στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία και σχετικές έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε διέρρηξε δύο σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, ενδύματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ σε άλλη μία περίπτωση επιχείρησε να διαρρήξει ένα όχημα, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

(Φωτο αρχείου)