Τριάδα Πανελλήνιων Πρωταθλητών στην Mοτολέσχη Καβάλας [Φωτογραφίες]

Μανώλης Κρητικός, Δημήτρης Μπαξεβάνης και Βασίλης Πακαταρίδης κατέκτησαν τους Πανελλήνιους τίτλους στις κατηγορίες τους το 2020

Η Μοτολέσχη Καβάλας αποδεικνύει για μια ακόμη χρονιά ότι είναι από τα πιο δυνατά αθλητικά σωματεία στον χώρο του MotoCross στην Ελλάδα, με 3 Πανελλήνιους Πρωταθλητές φέτος.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ΜΧ1 ο Μανώλης Κρητικός μετά την επιτυχημένη πορεία του στο εξωτερικό ,απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάνω στην KTM SXF 450 του.

Στην νεοσύστατη MX300 ο Δημήτρης Μπαξεβάνης με την δίχρονη Yamaha YZ 250 έδειξε από την αρχή ότι είναι ο κυρίαρχος στην κατηγορία κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά το φετινό Πρωτάθλημα.

Κατηγορία MX Open για τον τρις Πανελλήνιο Πρωταθλητή Βασίλη Πακαταρίδη που αν και είχε ένα τραυματισμό στην αρχή του Πρωταθλήματος δεν τα παράτησε και στους 3 δύσκολους τελευταίους αγώνες πήρε δίκαια το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του σερί ,στην κατηγορία, πάνω στην Yamaha YZF 450 του.

Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές αλλά και σε όλους τους αθλητές του σωματείου που κρατάνε ψηλά την πόλη μας στο Πανελλήνιο Motocross.