Κοπή βασιλόπιτας και εκλογές για την Πανηπειρωτική Ένωση Νομού Καβάλας

Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο cafe/bar Chocolat τα μέλη της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού Καβάλας, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν η τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύλλογο.

Η απερχόμενη πρόεδρος της Ένωσης Σπυριδούλα Τσιάπα, η οποία επανεξελέγη και στο νέο ΔΣ, αφού ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά, δήλωσε στο KAVALAPOST ότι «μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη συγκυρία που ζούμε και με γνώμονα τον πολιτισμό, προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο». Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς τα νέα, σε ηλικία, μέλη να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η επόμενη εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Ένωσης είναι ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου, ο οποίος θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο εστιατόριο ΜΙΧΑΛΗΣ, με ηπειρώτικη μουσική, εδέσματα και πολλές… ηπειρώτικες εκπλήξεις.

Να σημειωθεί ότι η Πανηπειρωτική Ένωση Νομού Καβάλας είναι από τους παλαιότερους Συλλόγους της πόλης, καθώς δραστηριοποιείται από το 1934, ενώ σήμερα αριθμεί πάνω από 250 μέλη.