ΕΠΣΚ: Σχολή προπονητών UEFA C στην Καβάλα!

Την λειτουργία σχολής προπονητών επιπέδου UEFA C, τον προσεχή Δεκέμβριο, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Καβάλας και καλεί από τώρα τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους λόγω περιορισμένων θέσεων

Το τελευταίο δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας, πριν το Πάσχα, έβγαλε και την είδηση της λειτουργίας σχολής προπονητών επιπέδου UEFA C στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η σχολή θα λειτουργήσει από τις 8 έως τις 17 Δεκεμβρίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων η ΕΠΣΚ παρακαλεί όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση ενδιαφέροντος τους. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

«1. Υπενθυμίζουμε στους προπονητές των τμημάτων       υποδομής ότι υποχρεούνται να καταθέσουν στην Ένωση τα έντυπα αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, τα οποία θα βοηθήσουν τους Ενωσιακούς προπονητές στις επιλογές τους για συγκρότηση των μεικτών μας ομάδων τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

  1. Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι από 8-17 Δεκεμβρίου 2017 πρόκειται να λειτουργήσει στην πόλη μας σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση ενδιαφέροντος, διότι ο αριθμός των υποψηφίων είναι περιορισμένος και υπάρχει κίνδυνος να μην γίνει δεκτή η αίτηση τους.
  2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Τετάρτης 19/4/2017, Κεραυνός Καλλιράχης – Καβάλα 2004, θα αρχίσει στις 15:15 μ. μ. αντί στις 17:00 μ. μ. που αρχικά είχε ορισθεί.
  3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κυριακής 23/4/2017, Φάρος Μαριών – ΜΑ Φιλίππων, θα αρχίσει στις 15:00 μ. μ. αντί στις 17:00 μ. μ. που αρχικά είχε ορισθεί».