Στο «Ανθή Καραγιάννη»: Και νέο στρώμα για το άλμα σε ύψος

Ενισχύεται συνεχώς ο εξοπλισμός στο «Ανθή Καραγιάννη» εν όψει των δύο μεγάλων διοργανώσεων στίβου που θα φιλοξενηθούν εκεί τον Ιούλιο

Στην τελική ευθεία τους μπαίνουν οι προετοιμασίες στον Δήμο Καβάλας σε ότι αφορά τις δύο μεγάλες διοργανώσεις στίβου που θα φιλοξενηθούν από τα μέσα Ιουλίου στο «Ανθή Καραγιάννη». Από τις 15 του μηνός και μέχρι τις 22 η πόλη θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με δύο σημαντικές διοργανώσεις που θα γίνουν στο στάδιο και αφορούν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ καθώς και τα «Δαβιτζόγλεια». Προκειμένου μάλιστα οι αθλητές να αγωνιστούν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, στο γήπεδο τοποθετήθηκε την Τετάρτη ένα νέο υπερσύγχρονο, ολυμπιακών διαστάσεων και προδιαγραφών, στρώμα για άλμα εις ύψος, της κορυφαίας εταιρείας στον κόσμο Nordic, διαστάσεων 6x4x0,85!   Με την κίνηση αυτή, αλλά και με τις άλλες παρεμβάσεις που  έχουν γίνει, στον Δήμο θεωρούν ότι ο εξοπλισμός στο «Ανθή Καραγιάννη» είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα!

Περισσότεροι από 3 χιλ.επισκέπτες

για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στις 15 και 16 Ιουλίου θα έχουμε λοιπόν την διοργάνωση του βορείου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στις 15 και 16 Ιουλίου, όπως και πέρσι, και όλα δείχνουν ότι θα σημειωθεί και νέο ρεκόρ συμμετοχών, δηλαδή θα έρθει περισσότερος κόσμος κι από πέρσι που οι αγώνες έγιναν στο ίδιο γήπεδο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αυτό το διήμερο στην Καβάλα θα βρεθούν περισσότεροι από 3000 άνθρωποι (αθλητές, συνοδοί, προπονητές, γονείς, παράγοντες). Όπως είναι φυσικό γι’ αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κενό δωμάτιο στα ξενοδοχεία της πόλης και μάλιστα αρκετοί απ’ τους επισκέπτες της (λόγω του πρωταθλήματος) θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία εκτός αστικού ιστού!

Τα μεγαλύτερα ονόματα στα «Δαβιτζόγλεια»

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει και το μεγάλο διεθνές γκραν – πρι «Δαβιτζογλεια» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μηνός, όπου κι εκεί αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών. Αναβιώνει και πάλι ένας μεγάλος αθλητικός θεσμός της πόλης, στη μνήμη του Καβαλιώτη Βαλκανιονίκη αθλητή, τον οποίο ενδέχεται να παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ του κ. Παναγόπουλου, ο οποίος με επιστολή του προς τον Δήμο Καβάλας τον ευχαριστεί για την προσφορά του, δηλώνει ότι θα καταβάλει προσπάθεια έτσι ώστε μια από τις δύο ημέρες να βρεθεί στην Καβάλα αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του. Πάντως ξεκαθάρισε ότι έδωσε εντολή στους Εθνικούς προπονητές να στείλουν στα «Δαβιτζόγλεια» ότι καλύτερο μπορούν από πλευράς Ελλήνων αθλητών.