ΑΟ Καβάλας: Δικός της ο Βαλαβανόπουλος

Μετά από αρκετά «σκαμπανεβάσματα» αποκτήθηκε τελικά ο 22χρονος Καβαλιώτης επιθετικός

Μια μεταγραφική κίνηση που πέρασε από πολλές… φάσεις ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης για την ομάδα της Καβάλας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Βαβαλανόπουλος αποτελεί το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Βαλαβανόπουλος απασχόλησε την διοίκηση του ΑΟΚ εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο στο πρώτο στάδιο των επαφών των δύο πλευρών διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη απόσταση σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και τότε θεωρήθηκε ότι η μετακίνηση του στο «καραβάκι» δεν θα ολοκληρωνόταν! Τις τελευταίες ημέρες όμως υπήρξε επαναπροσέγγιση με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, της κατηγορίας και της ίδιας της ομάδας και έτσι ένα ακόμα ταλέντο της Καβάλας θα φορέσει την φανέλα του ΑΟΚ.

Η Πορεία του

Ο ποδοσφαιριστής είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Αποτέλεσε βασικό συντελεστή του Ηρακλή Καβάλας στην πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Καβάλας πέρσι, ενώ έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ 20 της Ξάνθης, στον Ατσαλένιο Κρήτης καθώς και στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο Καβαλιώτη επιθετικό Νίκο Βαλαβανόπουλο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Νέστο Χρυσούπολης, έχοντας την περασμένη χρονιά 25 συμμετοχές και 4 γκολ».

Έρχονται κι άλλες…

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές, στον ΑΟΚ αναμένεται να «φορτσάρουν» τις επόμενες ημέρες για να καλύψουν τα ουκ ολίγα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους, από την θέση του τερματοφύλακα έως την επίθεση! Κάποιες περιπτώσεις θεωρούνται πολύ προχωρημένες και στον ΑΟΚ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως και πριν το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας!