Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Παππάς!

Ανακοινώθηκε το νέου ΔΣ του συλλόγου, με τον Κ. Παπακωνσταντίνου να καταλαμβάνει τη θέση του Α' αντιπροέδρου

Εκτός από τις σαρωτικές αλλαγές που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, με την σημαντική ενίσχυση από αθλητές που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλαγές σημειώνονται και στον διοικητικό τομέα! Πλέον νέος πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας είναι ο Βαγγέλης Παππάς, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και υπεύθυνος επικοινωνίας. Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου που ήταν στην ηγεσία του συλλόγου ήδη από την εποχή που βρισκόταν στις «μικρές» Εθνικές κατηγορίες και πριν βρεθεί στην Α1, παραμένει στο διοικητικό σχήμα έχοντας την θέση του Α’ αντιπροέδρου, ενώ Β’ αντιπρόεδρος θα είναι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ερασιτέχνη Λάκης Γοργίας.

Η Σύνθεση του νέου ΔΣ

Η σύνθεση του νέου διοικητικού σχήματος που αποτελείται από 7 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παππάς Ευάγγελος
Α’ Αντιπρόεδρος: Παπακωνσταντίνου Κώστας
Β’ Αντιπρόεδρος: Γοργίας Ευάγγελος
Γεν. Γραμματέας: Βεζερτζής Σωτήρης
Ταμίας: Μαδεμλής Αλέκος
Υπ. Marketing – Επικοινωνίας: Περτζεμλίδης Μάκης
Υπ. Αγων. Τμημάτων: Μπέλλος Γιάννης
Β’ Υπ. Αγωνιστικών Τμημάτων: Τότογλου Κοσμάς
Υπ. Προπονητικού προγράμματος: Σαχαρίδης Φώτης
Αναπληρωματικά Μέλη: Πολυχρόνης Πασχάλης (Β.  Γεν.  Γραμματέας), Καλογιάννης Ηρακλής (Β. Υπ. Ακαδημιών), Χατζηναούμ  Βασίλης (Β. Υπ. Ακαδημιών), Σπανίδης Μωυσής (Υπ. Κοριτσιών), Κούτλας Απόστολος (Γενικών Καθηκόντων).

Επίσημη ανακοίνωη για Καπινιάρη και Χονδρόπουλο

Εν τω μεταξύ η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Διονύση Καπινιάρη, αλλά και του Σταύρου Χονδρόπουλου. Με τις κινήσεις αυτές αλλά και με την παραμονή του Ετινόζα η ομάδα δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να επιστρέψει άμεσα στην Α2. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μετά τους Πλιούκα Χάρη, Αθανασιάδη Δημήτρη, Παντόπουλο Ιάσωνα, Παππά Γρηγόρη, Χονδρόπουλο Σταύρο και Καραθανάση Χρήστο η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου play maker Καπινιάρη Διονύση και ακολουθούν τις επόμενες ημέρες και άλλες μεταγραφές για μια ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Καπινιάρης έχει περάσει από πολλές ομάδες της Α2 και Β Εθνικής κυρίως της Αθήνας. Την περίοδο 2012-13 βρέθηκε στους Ίκαρους Σερρών που αγωνιζόταν στην Α2, στην Κύμη όπου και κέρδισε την άνοδο στην Α2 από τη Β, το Ψυχικό στην Α2 και τον Ηλυσιακό. Παράλληλα έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Εφήβων συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό του 2009 και τέλος κατέκτησε το 2011 με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων το ασημένιο μετάλλιο στην Βραζιλία. Ξεκίνησε μέσα από την παραγωγική διαδικασία του Πλάτωνα και έκανε το μεγάλο άλμα από τον Ηλυσιακό στο Πέραμα με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Πέρυσι ήταν στον Ιωνικό Νικαίας. Είναι 26 ετών!

Ο Χονδρόπουλος

Ο 23χρονος Σταύρος Χονδρόπουλος είχε ως πρώτο σταθμό της καριέρας του την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης από τα 5 του έως τα 15. Επόμενος σταθμός του ήταν η Καβάλα στην πρώτη και δευτέρα λυκείου. Στην τρίτη λυκείου επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και στον Εθνικό. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε ξανά στον Εθνικό και τέλος πήγε στην ΑΕ Κομοτηνής συνδυάζοντας και τις σπουδές στα ΤΕΦΑΑ».